HK.dk logo

Webinar gør det lettere at lære mere

19. oktober 2015  |  IMI  |  Rani Bech Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Det behøver ikke at tage mere end en enkelt kulørt vask på 40 grader at lære nyt. Bente Christophersen er glad for at kunne lære nyt på kort tid hjemmefra.

Da Bente Christophersen for nogle måneder siden blev arbejdsløs, begyndte hun at studere de forskellige kursustilbud i HK.

Et af de tilbud hun faldt over, handlede om jobsøgning via Linkedin.

- Jeg har virkelig haft brug for HK for at finde ud af, hvad det er jeg kan og vil for at kunne søge det rigtige job. Mit seneste job havde jeg i ni år. Og den måde man søger job på i dag er helt anderledes end dengang. Det var opgangstider hvor man tog ud til en arbejdsplads for at sige goddag, og så begyndte man i jobbet dagen efter, fortæller hun.

Kurset om jobsøgning på Linkedin udbydes blandt andet som et webinar. Det vil sige, at deltagerne tilmelder sig kurset på samme måde som med alle andre kurser. Men i stedet for at møde op i et kursuslokale i HK Hovedstaden, logger deltagerne sig ind via et link på et bestemt tidspunkt.

- Man kan chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviserne. Det er som at deltage i almindelig klasseundervisning bare online, fortæller Bente Christophersen.


Linkedin er arbejdslivets facebook

Onlinekurserne har for hende betydet, at hun deltager i flere kurser, end hun ellers ville have gjort.

- Det gode ved et webinar er, at jeg ikke skal bruge tid og penge på en times transport hver vej. Jeg bor i Ølstykke. Jeg kommer gerne til heldagskurser og synes, det er rart at møde andre mennesker. Til et kort kursus som det her, ville jeg have taget af sted til et enkelt eller to kurser, men ikke omkring de 10 stykker jeg nu har deltaget i, siger Bente Christophersen.

Hun har været glad for at lære nyt om Linkedin og få sin profil trimmet og gået efter i sømmene.

- Linkedin er arbejdslivets facebook. Det er et opdateret CV og netværk, som en potentiel arbejdsgiver kan gå ind og se på. Så er det rart, at ens profil ser god og professionel ud. Det er også et godt sted at søge informationer om bestemte virksomheder eller bestemte jobs. Og så kan man også få tips og tricks fra andre jobsøgende derinde, siger hun.

Måske er der også et kursus for dig, som du kan deltage i hjemmefra. Tjek det her: http://www.hk.dk/karriere/onlinekurser

Medlemskab Arrangementer Efteruddannelse Job og uddannelse Jobsøgning Karriere Kompetencer Karriereudvikling Kurser Uddannelse Udvikling

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk