HK.dk logo

300 skatte-jobs fordelt på 6 byer

26. oktober 2015  |  HK Stat  |  HK SKAT  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information


Skat har netop meldt en foreløbig plan ud for, hvor mange ekstra medarbejdere, der skal ansættes i hvilke byer. Thisted får flest med 60 nye arbejdspladser. I samtlige byer, der skal have flere skattefolk, findes der allerede inddrivelsesenheder.

Ringkøbing får 50, Thisted 60, Herning 50, Grenå 40 og Middelfart og Tønder hver 50 ekstra skattearbejdspladser. Det fremgår af informationer, Skats medarbejdere i eftermiddag har fået på Skats intranet.

Byerne blev allerede meldt ud, da skatteministeren 1. oktober fremlagde regeringens kriseplan for Skat. Det nye er antallet af medarbejdere i de enkelte byer. 

De 6 byer er valgt, fordi Skat her kan udnytte, at der allerede eksisterer inddrivelsesenheder og dermed skabe et større fagligt fællesskab, muligheder for at rekruttere medarbejdere, og muligheder for at udnytte ledige kontorpladser i nuværende bygninger, fremgår det af informationen til Skats ansatte fra økonomidirektør Karsten Juncher.

Ifølge formanden for HK'erne i Skat, Ulla Fabricius, vil der gå nogle måneder, før fordelingen af Skats arbejdspladser falder endeligt på plads. En såkaldt lokaliseringsplan kommer først til januar, siger hun. Og den skal tage højde for både regeringens plan om at 500 skattejob flere end i dag skal placeres uden for Region Hovedstaden og for Skats egne planer. Mange medarbejdere kan altså komme til at rykke rundt i landet, før alle brikkerne falder på plads.

De 300 nye stillinger i de 6 byer skal besættes over de næste to år. Men nogle af de nuværende medarbejdere må regne med at blive udpeget til midlertidigt at forlade deres nuværende job for at besætte nogle af de nye stole, indtil nye folk er ansat og oplært, siger Ulla Fabricius. 


Ansættelse Politik

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk