HK.dk logo

Gladsaxe-borgere skal bestille tid hos Borgerservice

02. november 2015  |  HK Kommunal  |  HK/ABL  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Slip for køen og mød en medarbejder, der har haft mulighed for at forberede sig. Sådan lyder det fra Gladsaxe Kommune om tiltag med tidsbestilling.

Borgerne skal have endnu bedre service. Derfor har Gladsaxe Kommune indført tidsbestilling på alle områder i Borgerservice.

Det fortæller chef for Borgerservice i Gladsaxe, Mark Jensen, i en pressemeddelelse.

- Borgerne får nu mulighed for selv at vælge, hvornår de ønsker at få deres sag behandlet inden for almindelig åbningstid. Medarbejderne har samtidigt bedre mulighed for at være velforberedte til mødet med borgeren, da de ved hvem der kommer og hvad henvendelsen drejer sig om, siger Mark Jensen.

I følge kommunen vil tidsbestillingen være en fordel for travle børnefamilier, der slipper for ventetiden når de skal have lavet pas til sommerferien, men alle borgere vil nyde godt af at møde velforberedte medarbejdere og slippe for ventetid.


Et moderne Borgerservice

Betjening af borger

Tidsbestillingen er et led i et større arbejde med at gøre Gladsaxes Borgerservice bedre og mere tidssvarende. Blandt andet vil borgerne automatisk få besked om hvad de skal medbringe til mødet, ligesom de dagen inden får en påmindelse om aftalen.

- En brugerundersøgelse fra marts viste, at brugerne af Borgerservice i Gladsaxe generelt er tilfredse, og at den utilfredshed der var primært gik på ventetid og manglende diskretion. Dette er nogle af de ting som de nye tiltag især skal rette op på, siger Mark Jensen.

Digitalisering Ydelse og borgerbetjening

bliv klogere på den kommunale og regionale sektor

Følg med i vores nyheder


hk.dk/aktuelt

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk