HK.dk logo

HK Jobbørs - ny mulighed for dig

03. november 2015  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Jobbørs var i fokus, da HK MidtVest besøgte en række midt- og vestjyske arbejdspladser for at fortælle om nyt tiltag, der matcher arbejdsgivere og jobsøgende.

Siden 1. januar 2015 har medlemmer af HK MidtVest, der søger efter et nyt job, og arbejdsgivere i det midt- og vestjyske kunnet få hjælp til at komme i kontakt med hinanden gennem HK Jobbørs. 
Hos HK MidtVest skaber jobformidler Hanne Lund-Nielsen kontakt til arbejdsgivere i området. Er der ledige stillinger, får hun oplysninger om, hvilke kompetencer en ny medarbejder skal have. Herefter søger hun i HK’s database og finder de jobsøgende, der opfylder de ønskede krav. Dermed kan HK MidtVest matche jobsøgende medlemmer med virksomheder.

Sparer ressourcer

Stig Nygaard og Line Høgfeldt Melchior.

Stig Nygaard og Line Høgfeldt Melchior fra danbolig Vinderup Ejendomskontor.

Onsdag i uge 44 var HK MidtVest rundt i det midt- og vestjyske for at fortælle arbejdspladserne om de muligheder, HK Jobbørs byder på, og der blev taget godt imod initiativet.
- Jeg tænker som arbejdsgiver, at der fremadrettet kan blive kamp om medarbejderne, så derfor er det dejligt at kunne henvende sig til HK og få kontakt med en række kvalificerede kandidater. Og i et mindre firma som mit er det begrænset, hvor mange mandskabsressourcer man har at kaste ind i en ansættelsesproces, så derfor er det dejligt at kunne få nogle enkelte kandidater frem for at skulle igennem en bunke ansøgere, sagde ejendomsmægler Stig Nygaard, der driver danbolig Vinderup Ejendomskontor.

Kan gøre det lettere

Lene Kirkensgaard Thorsen og jane Rasmussen.

Lene Kirkensgaard Thorsen (til venstre) og Jane Rasmussen, skolesekretærer, Vinderup Realskole.

Line Høgfeldt Melchior, der er sagskoordinator hos danbolig Vinderup Ejendomskontor, var også positiv.
- Det lyder som et rigtigt godt tilbud, at man har mulighed for at lægge sit CV ind i HK’s database i tilfælde af, at man stod og skulle skifte job, mente hun.
De to skolesekretærer Jane Rasmussen og Lene Kirkensgaard Thorsen fra den private skole Vinderup Realskole syntes også godt om HK Jobbørs.
- Det kan gøre det lettere at finde et nyt job, hvis du eksempelvis mister dit arbejde eller skal flytte til en ny landsdel, mente de.

God service

Dorthe Mølgaard.

Dorthe Mølgaard, klinikassistent, TandlægeHuset Vinderup.

HK MidtVest lagde også vejen forbi TandlægeHuset i Vinderup, hvor klinikassistent Dorthe Mølgaard hørte om mulighederne med HK Jobbørs. 
- Jeg har et godt job, men du ved ikke, som tiden er i dag, hvor der er større usikkerhed på arbejdsmarkedet, om du kommer ud for engang at skulle skifte, og her er HK Jobbørs en god service, sagde hun.

Se flere af de arbejdspladser, HK MidtVest besøgte.


HK Jobbørs

HK JobBørs er et tilbud for både virksomheder og jobsøgende, hvor vi hjælper med det rette match.

HK-medlem: Læg dit CV ind på HK’s jobportal, og så holder vi øje med jobmulighederne og foreslår dig som kandidat, når en arbejdsgiver henvender sig til os med et job, der passer til dine ønsker og kvalifikationer.

Virksomhed: Fortæl os, hvad din nye medarbejder skal kunne, og hvor mange kandidater, du gerne vil have til samtale om jobbet. Så hjælper vi helt gratis med at finde kvalificerede kandidater.

I HK MidtVest kan du kontakte jobformidler Hanne Lund-Nielsen på e-mail jobboers-midtvest@hk.dk eller telefon 3364 1230.

Arbejdsmarked HK-medlemmer Jobbørs Jobformidling

Du kan også få vejledning om efteruddannelse


Bestil tid her

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk