HK.dk logo

HK Klub sætter spot på arbejdsmiljøet

03. november 2015  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Klubben Midt- og Vestjyllands Politi har valgt at sætte spot på arbejdsmiljøet med et foredrag om arbejdsglæde med verdensmesteren i indkast Thomas Grønnemark.

- Vi har flere afdelinger i politikredsen, hvor opgavemængden er rigtig stor, og kollegerne derfor løber stærkt. Derfor tænkte vi, at hvis vi kunne bidrage til, at kollegerne fik nogle redskaber til at håndtere arbejdspresset, så ville det være bedre end senere at skulle samle dem op.
- Desuden er vi spredt på mange forskellige lokationer, så at kunne mødes med kollegerne uden for arbejdstiden, betyder meget, fortæller Marianne Tirsvad Tholstrup Hansen.
Hun er HK fællestillidsrepræsentant hos Midt- og Vestjyllands Politi og formand for HK Klubben, der tæller 150 medlemmer.

Hvordan kan du få og gi'

Thomas Grønnemark

Thomas Grønnemark er oprindelig uddannet pædagog med en erfaring, der spænder over 10.000 bleskift til støtte for unge, som har det svært i livet.

Én gang om året arrangerer klubben et større arrangement, og 16. november kommer Thomas Grønnemark med foredraget ”Enkel arbejdsglæde: Hvor svært ka’ det være”.
Thomas Grønnemark vil fortælle om: Hvordan du kan få og gi’ mere hjælp i dagligdagen. Hvordan du kan håndtere et hårdt arbejdspres, når tingene går stærkt. Og hvordan du kan få en fed arbejdsdag med masser af high-fives og meget andet.
Thomas Grønnemark er oprindelig uddannet pædagog med en erfaring, der spænder over 10.000 bleskift til støtte for unge, som har det svært i livet.
Desuden er han verdensmester i indkast. Han satte verdensrekord i 2010 med et indkast på 51,33 meter og har været professionel indkasttræner i fodbold. Han er også Europamester i stafetløb, hvor han med atletiklandsholdet ved EM i 2000 i Paris vandt guld i disciplinen fire gange 400 meter. Endelig har han været en del af det danske bobslædelandshold.
Foredraget bliver holdt i Gråkjær Arena i Holstebro, og alle administrative medarbejdere hos Midt- og Vestjyllands Politi, ikke kun HK Klubben, er inviteret, i alt 250 medarbejdere. 
Tilmelding til arrangementet foregår lokalt til HK Klubben.

Tillidsrepræsentant HK-medlemmer

køb billetter med  Kulturciklen online via hk.dk


Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk