HK.dk logo

HK’er fik årets TR-pris

11. november 2015  |  Sjælland  |  Journalist Peter Larsen Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Heidi Juhl Pedersen, landsformand for HK Politiet og medlem i HK Sjælland, blev på årets LO-kongres hædret med titlen, Årets TR-pris.


Foto af Heidi Juhl Pedersen

Heidi fik prisen, fordi hun som landsformand for HK Politiet i høj grad har rettet opmærksomheden mod HK’ernes arbejde og kompetenceudvikling. 

- Hun har bidraget til, at HK’erne i politiet fortsat har en attraktiv arbejdsplads – og er en attraktiv arbejdskraft, hed det bl.a. i begrundelsen.

Heidi Juhl Pedersen blev fremhævet som både konstruktiv og anerkendende – også når der er uenighed. Og så har hun fået ændret HK Politiets rolle fra at være en overset og ubetydelig spiller til at være en stærk og indflydelsesrig samarbejdspartner.

Tre andre TR’er modtog hædren på kongressen, som udover en buket blomster bliver suppleret med en tur til Kina næste år.

Heidi er ansat som administrativ medarbejder ved Sydvestsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Tilfredshed og undren

Estrid Husen, formand for HK Stat Sjælland, glæder sig på Heidis vegne over det store skulderklap, det er, at få årets TR-pris på LO-kongressen.

- I HK Stat Sjælland er vi meget tilfredse og glade for den store indsats, som Heidi sammen med resten af landsklubben har gjort for HK-gruppen ved politiet, siger Estrid Husen. 

- Vi er altid glade for og værdsætter den store indsats, som de dygtige og engagerede TR’er gør på arbejdspladserne for at varetage deres kollegaers interesser. 

- Det ville være dejligt, hvis Moderniseringsstyrelsen som arbejdsgiver på samme måde kunne løfte opgaven. I øjeblikket sidder mange tillidsvalgte med en masse spørgsmål om udflytning og omplaceringer af statslige arbejdspladser. Spørgsmål, som de ikke kan få svar på i styrelsen, og som de derfor heller ikke kan orientere deres kollegaer om.

- Det er ubegribeligt, at embedsfolkene ikke har forudset, at en beslutning om flytning af statslige arbejdspladser vil rejse en masse spørgsmål om afklaring af de ansættelsesretlige vilkår, siger Estrid Husen.

Stat Tillidsrepræsentant

flere nyheder
fra HK Sjælland


Nyhedsarkiv

flere nyheder
fra HK SjællandNyhedsarkiv

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk