HK.dk logo

Fire kommunale HK'ere kan blive Danmarks Bedste Kollega

12. november 2015  |  HK Kommunal  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

To sydjyder og to fra hovedstadsområdet er med i kapløbet om stor pris og hæder i Cirkusbygningen.

HK’s store kampagne om KollegaKarma går ind i den afgørende fase. For den 17. november bliver prisen som Danmarks Bedste Kollega uddelt i København. Og nu er de ti nominerede fundt. Af dem er fire ansat på HK Kommunals område.

Anita Morthensen fra Vejle Kommune og Birgitte Rosenkjær Hansen fra Fortunaskolen i Bramming hedder de to nominerede fra HK’s afdeling i Sydjylland.

Dem kan du læse meget mere om her (Linket er udløbet pr 15/1 2021)

I HK’s afdeling i Hovedstaden er der også to nominerede. Karina Moulin Frederiksen, der er pensionspecialist hos Sampension samt Jette Larsen, der er specialist i Ballerup Kommunes Center for social og sundhed.

Alle de nominerede blev overrasket med kage og fejring på arbejdspladsen.

 


Karina Moulin Frederiksen fra Sampension

Karina Moulin Frederiksen

Derfor er hun nomineret: Hos Karina kan man altid hente hjælp, sparring, et klap på skulderen og den rette støtte ved udfordrende opgaver. Hun møder altid glad og smilende. Uanset hvor presseede vi er, udviser Karina altid empati og omsorg over for os kolleger samtidig med, at hun knokler.

Anita Morthensen fra Vejle Kommune

Anita Morthensen

Derfor er hun nomineret: Anita er en kollega, som man kan læne sig op af, en kollega som man kan være ærlig overfor, men kollega, som jeg aldrig er bange for at diskutere med. Vi er ikke altid enige, men aldrig uvenner. Hun er opmærksom på sine kolleger og tager sig tid til at vise omsorg. Hun er meget ansvarlig og springer aldrig over, hvor gærdet er lavest.

Jette Larsen fra Ballerup Kommune

Jette Larsen

Derfor er hun nomineret: Jette hjælper altid en videre. Hun har altid tid til dumme spørgsmål og har lige præcis den kombination af uhøjtidelighed, humor og en fast hånd, der skal til for at styre en gruppe af ledere, akademikere og andre, der indimellem har hovedet under armen. Jettes holdning er altid, at vi må finde en løsning, og at vi har samme mål.

Birgitte Rosenkjær Hansen fra Fortunaskolen, Bramming

Derfor er hun nomineret: Birgitte er skolens hjerte og for personalet er hun uundværlig. Hun løber for os alle og giver det smil, der gør en sort dag hvid. Hun er alles højre hånd. Hun er altid engageret og arrangerede afsked for en gruppe kommende pensionister, så de gik fra skolen med følelsen af at have gjort en forskel i deres lange arbejdsliv.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk