HK.dk logo

Besøg og god energi hos Powerjobsøgerne

16. november 2015  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Der var god energi og lige så god dialog, da Inge og Maria fra HK Midt besøgte de fynske Powerjobsøgere – et stærkt frivilligt netværk for jobsøgende. Snakken gik om jobsøgning, det gode CV, networking og HK’s JobBørs, der lige nu har nogle konkrete jobåbninger hos virksomheder i HK Midts område.

   - Det er rigtig positivt, at HK er på besøg i dag. Det havde jeg ikke forventet, og det er rart at vide, at mulighederne er der, lyder det fra Eva, Pia, Dorthe og Charlotte, der alle er jobsøgende – og med i det frivillige netværk Powerjobsøgerne.
Denne formiddag, hvor medarbejderne fra HK Midt var rundt og besøge medlemmer på hele Fyn og i Fredericiaområdet, var også Powerjobsøgerne på besøgslisten. Det blev til en god snak rundt om bordet om aktuelle erfaringer – og til nyt input til gruppen fra Inge og Maria. Med sig havde de også en længere liste med aktuelle jobopslag i HK’s JobBørs, der naturligvis vakte interesse hos deltagerne. Listen er resultat af en tæt dialog med virksomheder, der har ført nogle spændende åbninger for ledige medlemmer med sig.

Aktivt og bredt netværk

Foto mangler. Et tegnet kamera i 2D. Blåt på hvid baggrund.

Inge og Maria fra HK Midt forklarer om HK JobBørs

De fire HK’ere i den fynske gren af Powerjobsøgerne repræsenterer forskellige fag og uddannelser, og de synes alle, at de får et godt udbytte af besøget fra HK Midt – og at de samtidig har stor glæde af at være en del af det aktive netværk omkring Powerjobsøgerne:
   - Det giver noget energi at være med i et godt netværk, der samtidig er et bredt netværk, fortæller Eva, mens Charlotte supplerer:
   - Der er meget inspiration at hente i at høre om andres erfaringer. Det giver en oplevelse af, at ”…hov, jeg kan gøre noget andet”, siger hun, mens Dorthe kalder netværket for ”…et godt sted at bygge sig op igen”.

”Vi er ikke konkurrenter…”

Foto mangler. Et tegnet kamera i 2D. Blåt på hvid baggrund.

Powerjobsøgerne er fra venstre: Dorthe, Charlotte, Pia og Eva 

Powerjobsøgerne er et landsdækkende netværk for og af ledige. Netværket har stor succes med at give medlemmerne et fælles løft og bidrage til, at de kommer tilbage på arbejdsmarkedet, bl.a. gennem de møder og arrangementer, der holdes i grupper på tværs af landet:
   - På Fyn er vi en meget bred gruppe, der rækker fra de nyuddannede til de mere gamle ræve, og det giver noget begge veje, fortæller Charlotte, inden Pia runder af:
   - Vi er ikke konkurrenter, men glæder os i stedet på hinandens vegne, når der er en fra netværket, der kommer i job. Også selvom det er et job, man selv har søgt.

Om HK JobBørs

HK JobBørs er et tilbud til både jobsøgende og virksomheder om gratis jobformidling. Over hele landet er et netværk af JobBørs-konsulenter i tæt kontakt med både medlemmer og arbejdsgivere. De skaber et godt match mellem arbejdsgiverens ønsker og medlemmets kvalifikationer. 

Jobsøgning

har du tjekket
om vi har et spæn-dende arrangement på vej?


kommende arrangementer

Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside


se alle de fordele 
du kan få glæde
af som hk-medlem 


HK Medlemsfordele

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk