HK.dk logo

Danmarks bedste kollega er nordjyde

17. november 2015  |  Nordjylland  |  HK Stat  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Merete Toftelund Bertelsen, AMU Nordjylland, blev udvalgt blandt flere end 2.500 nominerede, da Danmarks bedste kollega blev kåret tirsdag


Danmarks bedste kollega: Merete Toftelund Bertelsen, direktionssekretær hos AMU Nordjylland.

Direktionssekretær Merete Toftelund Bertelsen, AMU Nordjylland, kan nu kalde sig ”Danmarks bedste kollega”. Ved et stort awardshow i Cirkusbygningen i København 17. november kårede HK hende til titlen i konkurrence med godt 2.500 nominerede kandidater fra hele landet.

Ud over æren vinder hun 25.000 kroner til et arrangement for sine kolleger.

Det er Merete Toftelund Bertelsens kolleger hos AMU Nordjylland, der har nomineret hende til titlen og giver hende disse ord med på vejen:

”Merete er ganske enkelt en gevinst for en virksomhed og ikke mindst for sine kolleger. Meretes måde at håndtere opgaver på er altid med et åbent og positivt sind, og det virker altid til, at der er total ro på opgaverne omkring hende – selvom det er ganske vist, at der er tryk på kedlen! Merete er ekstremt imødekommende over for alle niveauer i en organisation og har en altid positiv indstilling til tingene. Hun er typen, der ikke er medløber, men vurderer tingene selv, hvilket altid giver en behagelig atmosfære omkring hende. Hun er altid obs på hendes kolleger, og hvordan de har det.” 

Fokus på godt kollegaskab
Kåringen af Danmarks bedste kollega er arrangeret af HK, der i år sætter fokus på det gode kollegaskab. Alle ansatte – ikke kun HK-medlemmer – har siden august kunne nominere kolleger til titlen, hvilket blandt andre 272 nordjyder har gjort. En jury med repræsentanter for HK, Kommunernes Landsforening og Dansk Erhverv har stået for den endelige udvælgelse.

- Interessen for at deltage viser, at det gode kollegaskab optager rigtig mange, siger formand for HK Stat Nordjylland Mette Lyndgaard Pedersen.

- Fra undersøgelser ved vi, at gode kolleger betyder mere end høj løn. Godt kollegaskab giver nemlig trivsel, og det er vigtigt, fordi vi jo er på arbejde rigtig mange timer hver dag.

Formanden for HK Stat Nordjylland er stolt over, at en statsansat nordjyde løb af titlen.

- Mange statsansatte har i dag en presset arbejdsdag og derfor er det dejligt, at der er overskud til at bekymre sig om hinanden. Netop i pressede arbejdssituationer er det vigtigt, at vi er gode til at passe på hinanden på arbejdspladserne og f.eks. er opmærksomme på stress-signaler hos kolleger, siger Mette Lyndgaard Pedersen.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk