HK.dk logo

Varm velkomst til Danmarks bedste kollega

18. november 2015  |  Nordjylland  |  HK Stat  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Med blomster, flag og gaver bød HK Nordjylland sine to Danmarks Bedste Kollega-finalister velkommen hjem


 

Nykårede indehaver af titlen som Danmarks bedste kollega – Merete Toftelund Bertelsen, direktionssekretær hos AMU Nordjylland – og Tove Borup, sekretær hos Center for Undervisningsmidler i Aalborg og finale-deltager til den ærefulde titel, fik en hjertelig velkomst, da de onsdag eftermiddag vendte hjem efter at have deltaget i kåringen i København.

I Aalborg Lufthavn tog HK Nordjylland og kolleger fra arbejdspladserne imod med blomster, flag, gaver, tale og lykønskninger med den fornemme titel og placering.

Konkurrencen om titlen som Danmarks bedste kollega er arrangeret af HK som i år sætter fokus på godt kollegaskab.

Af i alt 2.558 nominerede kandidater fra hele landet havde en jury med HK, Kommunernes Landsforening og Dansk Erhverv udvalgt ti finalister med de to nordjyder som det statslige indslag. Selve kåringen fandt sted ved et stort awardshow 17. november i Cirkusbygningen i København.

- Gode kolleger er som en pose slik, sagde formand for HK Stat Nordjylland Mette Lyndgaard Pedersen (th) til Tove Borup og Merete T. Bertelsen (i midten).

Gode kolleger er som slik
- En god kollega er som en pose slik, sagde formand for HK Stat Nordjylland Mette Lyndgaard Pedersen i en tale til Merete T. Bertelsen og Tove Borup.

- Der er noget stærkt, noget blødt, noget sødt og noget der smelter, ligesom chokolade. Det er jer. I er gode kolleger og dermed en god blanding af det hele.

- Vi er stolte af at have jer i HK Nordjylland. Og jeg er så stolt over, at vi i HK Stat Nordjylland har haft to af ti finalister til kåringen af Danmarks bedste kollega, tilføjede hun.

Sammen med afdelingsformand for HK Nordjylland Ivan Ziegler overrakte hun fagforeningens gaver og blomster til de to finalister.

HK Nordjylland og kolleger tog imod med flag, blomster og gaver.

- Kollegerne gør mig stolt
Merete Toftelund Bertelsen er forståeligt stolt over at løbe af med titlen som Danmarks bedste kollega:

- Det gør mig meget stolt, at mine kolleger har indstillet mig med så pæne ord. Hvis jeg var glad for min arbejdsplads og mine kolleger før, så er jeg det endnu mere nu.

- Det har været en fantastisk oplevelse af være med. Jeg blev totalt overrasket over, at det var mig, der vandt. Jeg var faktisk først nervøs, da jeg skulle på scenen og modtage prisen, siger hun.

Som vinder af titlen modtog Merete Toftelund Bertelsen – ud over æren – 25.000 kroner til et arrangement for kollegerne. Hvordan pengene skal bruges, ved hun endnu ikke.

- Jeg har selvfølgelig tænkt over forskellige muligheder, men nu får vi se. Det bliver i hvert fald dejligt at forkæle kollegerne, siger hun.

For Tove Borup er der ikke antydning af skuffelse over, at det ikke blev hende, der kan smykke sig med titlen ”Danmarks bedste kollega”.

- Jeg er ”Danmarks heldigste kollega,” siger hun med et kæmpe smil.

- Ved du hvorfor? Det er jeg, fordi jeg har så helt fantastiske kolleger. Det har været en stor oplevelse at blive nomineret, at komme i finalen og at skulle være med til showet i Cirkusbygningen. Men den allerstørste oplevelse, det var nu da kollegerne fejrede min finaleplads på arbejdspladsen. Det var stort, siger Tove Borup.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk