HK.dk logo

Dansk Laborant-Forening søger medlemmer til Lønstatistik-netværk

19. november 2015  |  DL-F Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Igennem mange år har Dansk Laborant-Forening haft tradition for at udgive en lønstatistik. Og dette arbejde mener vi fortsat er af stor vigtighed.

Derfor efterlyser vi nu medlemmer, der for en kort periode har lyst til at indgå i arbejdet med udarbejdelsen af DL-F lønstatistikken.

Lønstatistikken er et vigtigt redskab for alle medlemmer – både i forbindelse med lønforhandlinger, lønsamtaler og ved jobskifte. Vores mål er derfor at få udarbejdet et brugbart redskab for alle medlemmer.

DL-F ønsker med dette netværk at inddrage medlemmerne, så lønstatistikken også det kommende år vil indeholde oplysninger, I som medlemmer kan anvende.

Opgaver for netværket: 

  • Indsamling og gennemgang af lønstatistikkerne og beslutning om, hvilke og hvordan oplysningerne bedst kan bruges af medlemmerne
  • Indsamling af lønstatistikkerne sker i samarbejde med HK og DL-F
  • Opsætning og korrekturlæsning af lønstatistikken til LABORANTEN, der udkommer i april 2016.

Mødeform:

Netværket aftaler efter nedsættelsen arbejdsformen. Der må forventes mødeaktivitet især i januar/februar i HK Forbundet, København. Derudover kan en del af gennemgangen og korrekturlæsningen forventes at ske elektronisk og via mail. Man skal derfor have adgang til PC og e-mail i netværkets arbejdsperiode.

Eventuelle tabt arbejdsfortjeneste og rejseudgifter i forbindelse med arbejdet vil blive dækket af DL-F.

Deadline:

Senest 1. marts 2016 skal arbejdet med opdateringen af Lønstatistikken være afsluttet. Der må derfor forventes en særlig arbejdsindsats fra december til februar.

Hvem kan deltage?

Alle DL-F’ere med lyst til at deltage i et spændende frivilligt arbejde til gavn for DL-F’s medlemmer har derfor nu chancen for at melde sig.

Da formålet med lønstatistikken er at få et sandt billede af lønoplysninger – og brugbarheden af disse - inden for alle sektorer i DL-F. DL-F opfordrer til, at sammensætningen af netværket bliver sektormæssigt bredt dækkende.

Er Lønstatistik-netværket noget for dig?

Så kan du tilmelde dig ved at sende en e-mail til dlf@hk.dk, med følgende oplysninger: navn, cpr.nr., e-mail, arbejdsplads og telefonnummer.

Sidste frist for tilmelding er den 6. december 2015.


Netværk Løn

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk