Mit NemID virker ikke
Så skal du kontakte NemIDs support for hjælp .
Generelt skal du altid kontakte NemID, hvis du har problemer med dit NemID.
Tjek fx NemID support og kontakt
Skal jeg altid logge ind med NemID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du lave din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge mit NemID?
Ja, det kan du godt.
Min HK-adgangskode virker ikke (er blevet låst)
Det er kun dig selv, der kan oprette en HK-adgangskode. Hvis din adgang er låst, skal du logge ind med NemID og herefter selv oprette din HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Jeg har glemt min HK-adgangskode
Log ind med NemID, hvorefter du kan oprette en ny HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Det er første gang, jeg logger på Mit HK
Så har du ikke en HK-adgangskode endnu. Du skal først logge ind med NemID, og herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Skal jeg altid logge ind med NemID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge mit NemID?
Ja, det kan du godt.
30. november 2015 | Østjylland | Loa Skau Bjornsson Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information
Arbejdsopgavebyttedag. Et langt ord med et simpelt indhold: Opgaver, man ikke har tid til at løse, bliver ”solgt” til kollegaerne. Kollegaerne får så til gengæld mulighed for at få opgaver, de længe har gået og drømt om. – Det gør noget godt for arbejdsglæden, lyder det fra Lonny Krægpøth.
Lonny Krægpøth skal fremover være lidt af en blæksprutte. Hun har overtaget arbejdsopgaver fra flere kollegaer.
Bunkerne bare vokser og vokser på det ene skrivebord. Imens svinder de ind på det andet. De administrative medarbejdere på Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten, er vant til at arbejdsopgaverne ændrer sig. Og derfor er der brug for, at de hele tiden har styr på, om opgaverne er placeret hos de rigtige medarbejdere og i de rigtige mængder.
- Uddannelserne ændrer sig hele tiden og dermed ændrer opgaverne sig selvfølgelig også. Og der sker jo også ændringer hos personalet. Derfor har vi fundet ud af at lave et serviceeftersyn på vores arbejdsopgaver og måden, de er fordelt på, fortæller Lonny Krægpøth, der er økonomimedarbejder.
Siden 2005, har de mindst hvert andet år swappet arbejdsopgaver – eller holdt en arbejdsopgavebyttedag, som de også kalder det.
- Inden vi holder dagen, laver vi hver især en liste over vores opgaver, og hvor meget tid, vi bruger på dem. Og så inddeler vi dem i rød, gul og grøn. Rød er de opgaver, vi skal af med. Gul er de opgaver, vi ikke har noget imod forsvinder fra vores arbejdsdag og grøn er de opgaver, vi skal beholde, fortæller direktionssekretær Anne Sørensen.
Heidi Lorenzen har med glæde taget imod nye udfordringer, der kræver, at hun kommer en tur på skolebænken.
På arbejdsopgavebyttedagen, kommer hver medarbejder med en kort præsentation af deres arbejdsopgaver.
- Det giver et rigtig godt overblik over, hvad det egentlig er, man bruger sin arbejdstid på. Man kan godt få lidt af en øjenåbner, mens man laver listen. Jeg kunne eksempelvis se, at en af mine opgaver var blevet en del mindre på grund af faldende elevtal. Derfor skulle jeg have nye opgaver ind, fortæller Lonny Krægpøth.
Men det giver også en fælles forståelse for, hvilke opgaver gruppen løser, og hvem, der har størst behov for aflastning.
- Vi kender hinanden godt og ved jo også, hvem af os, der er mest pressede for tiden. Men det er alligevel rart at få et indblik i de opgaver kollegaerne tumler med. Så får man måske også selv øjnene op for, at der findes opgaver i huset, som man selv gerne vil være en del af, siger receptionist Hedi Lorenzen.
Hun har eksempelvis fået opgaver fra en kollega i elevadministrationen og fra efteruddannelsen. Opgaver, som giver hende nye udfordringer og betyder, at hun skal på kursus, for at kunne løse dem.
- Det giver lige et boost til arbejdsglæden, at vi får lov til at bytte opgaver, selv om det betyder, at jeg så skal på kursus. Det er da fedt, at jeg på den måde får lov til at udvikle mig, siger hun.
Anne Sørensen får hele tiden nye opgaver fra ledelsen. Derfor afgiver hun flere opgaver, end hun modtager fra kollegaerne.
Swapdagen er netop blevet afholdt og opgaver har fået nye ejere. Og det har fået smilene til at være lidt større og skuldrene lidt mere afslappede.- Det er jo ikke fordi vi bliver overrasket over, hvilke opgaver, der skal placeres nye steder. Vi kender hinanden rigtig godt og arbejder jo tæt sammen til hverdag. Men swap-dagen er alligevel en dag, vi ser frem til, fortæller Lonny Krægpøth.
Anne Sørensen og Heidi Lorenzen nikker.
- Nogle opgaver har det jo med at cirkulere mere end andre. Ikke fordi det er opgaver, ingen har lyst til at lave, men det kan være store opgaver, som man går lidt træt i efter et stykke tid. Og så er det jo godt, at vi kan deles om dem, siger Anne Sørensen.
Tak for din hjælp.
Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.
Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.
Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.
Log ind med NemID
Du kan altid bruge dit NemID til at logge ind på HK.dk. Hvis det er første gang du logger ind, skal du altid bruge dit NemID
Log ind med CPR nr. og adgangskode
Hvis du har oprettet en adgangskode til HK, kan du logge ind med CPR nr. og adgangskode lige her.
Problemer med login?
For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.