HK.dk logo

HK MidtVest har solgt hus men bliver i Viborg

15. januar 2016  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK MidtVest har solgt ejendommen Boyesgade 3 i Viborg men bliver i domkirkebyen for at kunne yde medlemmerne samme service som hidtil.

- Som vi tidligere har meldt ud, har vi fra sommeren 2017 besluttet at samle en del af aktiviteterne i Herning for at opnå en større videndeling på tværs af organisationen. Men medlemmerne vil fortsat kunne forvente den betjening, de er vant til, i de forskellige andre byer, hvor vi i dag har kontorer, nemlig Holstebro, Skive, Nykøbing Mors og Viborg.

- Vi har imidlertid ikke behov for så stort et hus i Viborg, idet vi ikke længere oplever, at så mange medlemmer møder fysisk frem. I stedet ringer og mailer de til os eller bestiller tid til et møde. Og ofte er det os, der tager ud til medlemmerne på deres arbejdspladser. Medlemmerne benytter også de online-løsninger, der er skabt gennem vores hjemmeside, siger Karin Østerby, der er formand for HK MidtVest.


Planer om fælles hus

Ejendommen Boyesgade 3 i Viborg.

HK MidtVest har solgt ejendommen Boyesgade 3 i Viborg til selskabet LOCATIO ApS i Viborg men bliver i domkirkebyen for at kunne yde medlemmerne samme service som hidtil.

Karin Østerby fortæller, at HK MidtVest pr. 1. januar 2016 har solgt ejendommen Boyesgade 3, som HK har ejet siden 1990, til selskabet LOCATIO ApS i Viborg. Selskabet beskæftiger sig med udlejning af boliger.

HK MidtVest har lejet Boyesgade 3 i tre år med ret til forlængelse, så indtil videre vil medlemmerne ikke mærke noget til salget.

- Fremtidsplanerne er, at vi skal kunne yde medlemmerne samme service som hidtil fra Viborg, og vi arbejder i øjeblikket på, at der i samarbejde med andre fagforeninger i byen kan skabes et fælles hus som det, der allerede er etableret i Skive, fortæller Karin Østerby.

De indledende drøftelser omkring et fælles hus er således i gang, men endnu er der ikke noget konkret at melde ud.

Sparring på tværs

I Skive er HK, 3F, Metal, FOA og LO gået sammen i Fagforeningshuset, som har betydet sparring på tværs af organisationerne.

Desuden kan man med fordel trække på fælles faciliteter som reception, mødelokaler og køkken. Etableringen af Fagforeningshuset i Skive blev besluttet i januar 2010, og indflytningen foregik i juli 2011.

HK MidtVest har ca. 20.000 medlemmer og 55 medarbejdere.

HK-medlemmer

Sammen er du stærkere. 
det gælder også gode tilbud. 


Tjek dem her

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk