HK.dk logo

KA-Klubben: Klinikassistenternes netværk

15. januar 2016  |  HK Service Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK’ere bestrider mange vigtige opgaver, som man ikke lige tænker på, som klassiske HK-opgaver.


En af HK Service Hovedstaden største faggrupper er tandklinikassistenterne. Tandklinikassistenterne har ca. dobbelt så mange faglige sager som resten af medlemmerne. Der er god brug for fagforeningen, og for at netværke og erfaringsudveksle med kollegaer. Der er ca. 1.300 privatansatte klinikassistenter blandt afdelingens medlemmer, og de er organiserede i KA-Klubben, som har en meget aktiv bestyrelse.

- I KA-Klubbens bestyrelse arrangerer vi 5-6 aftenmøder hvert år. Vi spiser altid sammen først, og så er der et foredrag eller en workshop med et fagligt tema. Det er meget vigtigt for os, at der er god tid til at få talt med kolleger fra andre klinikker og styrke netværket på tværs.

Der er også mange klinikassistenter, der er helt alene på deres klinik, og de har ekstra stor glæde af at komme til arrangementerne, fortæller formand Lis Faurholt.

KA-Klubbens forårsprogram er netop sendt pr. mail til medlemmerne, som tidligere fik brev 2 gange årligt. Det vi sparer på porto bruges i stedet til at lave endnu bedre medlemsarrangementer.

Som noget nyt, er vi også begyndt at sende en plakat til hver af de 738 tandlægeklinikker i Hovedstadsområdet. På den måde håber vi, at endnu flere klinikassistenter får øje på KA-Klubbens aktiviteter og kommer med i netværket.

Netværk

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk