HK.dk logo

Ny områdeformand for Teknik, klima og miljø

15. januar 2016  |  HK Kommunal  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

47-årige Jette Vejgaard er netop udpeget som områdeformand for Teknik, klima og miljø under HK Kommunal. Hun afløser Claus Beck Schmidt, der stopper efter sin to-årige periode.

Uddannelse og kompetenceudvikling af miljøteknikere, så de har en chance for ikke alene at fastholde deres job, men også kan kaste sig over nye områder i fremtiden, er et hjertebarn for Jette Vejgaard. Blandt andet derfor har hun sammen med HK Kommunal været med til at udvikle det nye diplommodul i teknik- og miljøjura, som nu udbydes af VIA University College.

- Men det stopper ikke her. Vi skal have udviklet og markedsført flere moduler på området – og det både på akademi- og diplomniveau, siger den nyvalgte områdeformand for Teknik, klima og miljø under HK Kommunal.

Andre indsatsområder de næste to år vil være digitaliseringsstrategi, byggesagsområdet og cirkulær økonomi. Og ligesom med kompetenceudvikling skal de emner diskuteres på netværksmøder med medlemmerne rundt om i landet.

Jette Vejgaard er også erfaren udi HK Kommunals netværk på andre måder, idet hun hidtil har været netværksleder for tre netværk. Det drejer sig om ”Uddannelse på Teknik, Klima og Miljøområdet”, TR/AMR på Teknik, klima og miljø-området og netværk for netværksledere.

Ingen tvivl om, at miljøteknikere og andre HK’ere inden for området har fået en formand, der 24-7 er der for dem.


Kort om Jette Vejgaard

47-årige Jette Vejgaard er uddannet assistent og ansat i Holbæk Kommune som specialist i sekretariatet for Vækst og Bæredygtighed. Her er hun it-projektleder og sidder med udvikling af integrationer, ligesom hun er ansvarlig for både it-udstyr og de it-systemer, der bruges på området. Tidligere har hun blandt andet siddet med arbejdet med byggesager, ejendomsoplysninger (BBR) og oprydning i miljøsager, FilArkiv og beredskabssager.

Hun er også tillidsrepræsentant og sidder i MED-udvalget og i TRIO. Desuden underviser hun internt i kommunen. Privat bor hun i Ringsted sammen med kæreste og to ud af sine fire store børn.

Yndlingsforfatter:  Mange inden for krimigenren

Yndlingsaktivitet:  Sejler

Yndlingsmusik:  Har en meget blandet musiksmag - fra Volbeat og Magtens Korridor til Rasmus Seebach. Lige nu er det min datter og svigersøn, som jeg hører mest på, når de øver derhjemme.

Yndlingsfag i skolen: Matematik og stavning.

Teknik, klima og miljø

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk