HK.dk logo

Flere end 400 har fået nyt job med HK JobBørs

18. januar 2016 Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

403 medlemmer af HK’s a-kasse og HK fik nyt job via HK JobBørs i 2015. Søger du nyt job eller en ny kollega, så er det helt gratis at benytte JobBørsen.


HK og HK’s a-kasse har ansat konsulenter i alle HK’s lokale afdelinger. De hjælper virksomheder med at finde de helt rigtige kandidater til ledige job.

-Vi er kommet rigtig godt fra start. Både medlemmer og virksomheder har taget godt imod tilbuddet, og vi oplever lige nu, at flere og flere virksomheder kontakter os, fordi de har hørt om tilbuddet og gode erfaringer fra andre, fortæller formand for HK’s a-kasse Mette Kindberg.

Når virksomhederne kontakter HK, finder konsulenterne kandidater blandt de medlemmer, der har lagt deres CV på HK’s jobportal. Det kan både være ledige medlemmer og medlemmer som søger nyt job og nye udfordringer.

-Vores helt store fordel er jo, at vi kender HK-fagene så godt og ved, hvad der skal til for at udfylde de job, virksomhederne efterspørger kandidater til. Ofte kender vores konsulenter også de medlemmer, der søger nyt job, siger Mette Kindberg.

HK har ønsker ikke alene at hjælpe med at besætte de ledige job. Ambitionen er også at være med til at skabe nye job til HK’ere.

-Mange virksomheder kunne få en mere effektiv forretning, hvis de ansatte en HK’er. Det gælder fx mindre virksomheder, hvor ofte ejeren bruger alt for meget tid på administration og regnskab. Det kan en HK’er klare meget bedre, og så kan andre lave det, de er bedst til, siger Mette Kindberg.

Derfor er en vigtig del af JobBørskonsulenternes arbejde også at fortælle virksomhederne om, hvilke fordele der kan være ved at ansætte HK’ere.


Prøv HK JobBørs

A-kasse

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk