HK.dk logo

Nyt netværk for freelancere på Fyn og i Fredericia

18. januar 2016  |  Midt  |  Freelancer.dk Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Freelancere sidder med mange af de samme oplevelser og udfordringer – på tværs af fag og brancher. Hvorfor ikke mødes og dele erfaringer i det nye netværk Freelancenetværk Fyn og Fredericia, der byder på faglige indslag og masser af networking?

Freelancer.dk HK Midt   - I Østjylland har vores kolleger gjort nogle meget positive erfaringer med at etablere netværket freelancer.dk for freelancere i forskellige brancher. Derfor etablerer vi nu noget lignende for freelancere på Fyn og i Fredericia-området, fortæller Dennis Ørsted Petersen, der er faglig konsulent i HK Privat Midt:
   - Det vil sikkert primært blive freelance grafikere og kommunikationsfolk, men netværket er tænkt til alle, der har den form for tilknytning til arbejdsgivere. Du behøver samtidig ikke være medlem af HK for at deltage. Vi skaber bare rammerne om netværket, hvor alle freelancere kan være med, hvis de gerne vil være del af et fællesskab med kolleger.

Flere freelancere mangler mødeforum

HK Midt oplever, at antallet af freelancere i forskellige brancher er stigende:
   - Det er en trend og tendens, at der kommer flere freelancere. Dem vil vi gerne skabe en ramme for med et netværk, hvor det er en uformel form og uden bestyrelse. Vi hjælper netværket godt i gang og sørger for faglige indspark om moms, prissætning, projektledelse eller nogle af de andre emner, der interesserer freelancere, fortæller Dennis Ørsted Petersen.
   - Der skal samtidig være masser af plads til at netværke og skabe de gode relationer, der ikke bare giver mulighed for at dele viden og erfaringer. Det kan også give mulighed for at ”dele” kunder og opgaver, når der er brug for det. Den backup kan du måske godt mangle, når du er freelancer. 

Første møde 11. februar 2016

Første møde i netværket er den 11. februar kl. 17-20 i Mødecenter Fabrikken, Lumbyvej 11, bygning 4, 5000 Odense. Det er gratis for alle, også selvom du ikke er medlem af HK – se invitation her
Første oplægsholder er Niels Krøjgaard fra Mastermind.dk, der holder oplæg om prissætning for freelancere. På mødet udleveres også ”Håndborg for HK/Freelancer”, der er et bredt og målrettet værktøj til alle freelancere.

Tilmeld dig til Dennis Ørsted Petersen på: dennis.oersted.petersen@hk.dk

Freelancer


se alle de fordele 
du kan få glæde
af som hk-medlem 


HK Medlemsfordele

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre

Læs mere

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre


Læs mere

Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk