HK.dk logo

Områdeformand for Sundhed/Tandklinik bliver på posten

21. januar 2016  |  HK Kommunal  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Kirsten Møller Christensen er efter 20 år som områdeformand for Tandklinikassistent-udvalget blevet genudpeget for endnu en periode.

- Jeg er meget beæret over genudpegningen, det forpligter og jeg vil fortsat at være ydmyg over for den tillid HK Kommunal og ikke mindst medlemmerne har givet mig gennem snart 25 år som aktiv i HK Kommunal, siger Kirsten Møller Christensen.

- Hun glæder sig til at fortsætte arbejdet de næste to år og vil have med fokus på efter- og videreuddannelsesmuligheder, den sundhedspolitiske dagsorden og dens udfordringer og muligheder i forhold til fremtidens tandklinikassistent.

Fokus på uddannelse

- Emnerne til diskussion på de kommende medlemsmøder rundt i landet vil være: Fremtidens tandklinikassistent, sundhedspolitik, kerneopgaver og fagetik og videreuddannelsen i odontologisk praksis.

- - Jeg vil glæde mig til de næste år, at se netværkene vokse, at vores elevuddannelse forhåbentlig bliver en "tand" bedre og mere attraktiv at søge ind på. Min store glæde er at opleve Vores Videregående uddannelse i Odontologisk Praksis, VOP i daglig tale, vokse sig større og med nye moduler, og at nogle af mine kolleger sågar er startet på diplomniveau, siger Kirsten Møller Christensen.

- 62-årige Kirsten Møller Christensen er uddannet klinikassistent og ansat i Favrskov kommune. Hendes arbejdsområde er inden for personale- og administration, samt underviser i omsorgstandplejen for kommunens social- og sundhedspersonale.


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk