HK.dk logo

Skal 2016 blive SWEET16 hos Telmore og Fullrate?

26. januar 2016  |  HK Service Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Service Hovedstaden kører i øjeblikket indsatsen SWEET16 over for de ansatte i Telmore og Fullrate. Hvis mindst halvdelen af de ansatte er medlem af HK på en gang, kan HK nemlig kræve overenskomst for alle.


15.000 kr. er ekstra sweet

TDC, der ejer Telmore og Fullrate, har en overenskomst, som sikrer de ansatte minimumsløn, pension, fritvalgskonto, 6. ferieuge og løn under barsel. Men ved at oprette datterselskaber uden overenskomst, undgår virksomheden nu at give de mere end 300 ansatte i Telmore og Fullrate samme vilkår. Forsigtige beregninger viser, at hver ansat vil få ca. 15.000 kr. mere værdi årligt for et fuldtidsarbejde med overenskomst, end de får nu.

 

Udviklingschef i HK Service Hovedstaden, Esben Hjort, forklarer:

”Det er pension, 6. ferieuge og fritvalgskonto, der er de største økonomiske gevinster, men også de bløde værdier, som retten til en tillidsrepræsentant er væsentlige for gennemskuelighed og godt psykisk arbejdsmiljø”.

Utraditionelle midler

HK har valgt at oprette en liste med interesserede medarbejdere, som bliver meldt ind, så snart der er nok til, at der kan kræves overenskomsten.

”De fleste, der arbejder i call-centrene er unge, og mange bruger jobbet som et sabatår. Personaleomsætningen er usædvanlig høj, og derfor er vi nødt til at tage utraditionelle midler i brug,” uddyber Esben Hjort.

”Vi gør, hvad vi kan for at informere de ansatte i breve, e-mails og vi stiller op med varme drikke foran virksomheden, men i sidste ende er det op til de ansatte, om de vil være med til at gøre 2016 til SWEET16”.

 

Skal du være med, så send blot en mail med navn og nummer til sweet16@hk.dk.

Kundeservice

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk