HK.dk logo

Få lyst til at uddanne dig – og styr på mulighederne

01. februar 2016  |  HK Stat  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Med en landsdækkende kampagne vil HK Stat give medlemmerne ekstra motivation til at uddanne sig og overblik over, hvordan de kommer i gang. Også arbejdsgiverne vil fagforeningen i dialog med for at tale om, hvordan de udvikler deres HK-medarbejdere.

Uddannelse er vejen til et godt og indholdsrigt arbejdsliv med flere jobmuligheder og højere løn. Alligevel kan det være svært at komme i gang med at efteruddanne sig i en travl hverdag. Derfor tager faglige medarbejdere og valgte fra HK Stat nu ud i landet for at puste til uddannelseslysten. 

- Vi ved fra flere undersøgelser og fra vores egen Karrieretelefon (en rådgivningstjeneste fra HK Stat og HK Kommunal, red.), at medlemmerne efterspørger viden om mulighederne for at dygtiggøre sig og inspiration til, hvordan de kan tage hånd om deres eget arbejdsliv, fortæller Anders Bojesen. Han er uddannelseskonsulent og en af kræfterne bag en kampagne, som efter planen skal bringe fagforeningen i direkte kontakt med op mod 3.000 medlemmer i løbet af april. Det sker, når medarbejdere og valgte fra HK Stats lokalafdelinger og fra sekretariatet i København møder tillidsfolk, medlemmer og lokale chefer.

Lytte og vise vej

- Vi skal ud for at lytte til medlemmernes udfordringer – så vi kan sætte ind på den rigtige måde. Samtidig vil vi med gode eksempler motivere folk til at gå i gang med at uddanne sig. Og vi samler og præsenterer masser af facts om de konkrete muligheder – på tryk, på vores hjemmeside og på møderne rundt i landet. Vi vil vise vej i det, der kan ligne en uddannelsesjungle, siger HK Stats formand Rita Bundgaard. 

Uddannelsesbudskabet er på dagsordenen på 3 slags møder over hele landet: Medlemsmøder i hver af de 7 regionale HK-afdelinger, møder på omkring 60 arbejdspladser og møder særligt for tillidsrepræsentanter

Se invitation til møder for medlemmer PDF

Se invitation til møder for tillidsrepræsentanterPDF 

Få din egen stand

På de store medlemsmøder vil lokale uddannelsesinstitutioner være til stede med stande. Også HK Stats medlemmer bliver inviteret til at stille op med deres egen ’stand’. Idéen er, at medlemmer, der har gode personlige erfaringer med at uddanne sig, kan fortælle om, hvordan de har grebet uddannelsen an og dermed inspirere andre HK’ere til at komme i gang, forklarer Anders Bojesen. HK Stat tilbyder interesserede at hjælpe med præsentationsmateriale. 

De lokale ledere bliver inviteret med til møder på arbejdspladserne. HK Stats valgte vil også invitere lederne på en særlig snak om arbejdspladsernes strategi for HK’ernes faglige udvikling. 


Karrierekampagnen

få inspiration til din udvikling og karriere


Karrierekampagnen

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk