HK.dk logo

Jobbørs skal finde medarbejdere til SKAT

10. februar 2016  |  Østjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Jobbørs i Østjylland skal hjælp SKAT med at finde egnede medarbejdere til 40 nye stillinger i Grenå.

Medarbejdere til SKAT

Når SKAT Grenå slår dørene op til Åbent Hus-arrangement i eftermiddag, vil mange af deltagerne være medlemmer af HK Østjylland. Fagforeningens Jobbørs har nemlig sendt mail til ud medlemmer, der har registreret sig i HK Jobbørs, og som har de kompetencer, SKAT er på udkig efter, til 40 nye stillinger i Grenå.

- Vi er meget glade for, at SKAT i Grenå har valgt at indgå i et samarbejde med os om at finde de nye medarbejdere. Det vil vi naturligvis gerne hjælpe SKAT med, og jeg er sikker på, at vi har de helt rigtige kandidater, siger jobkonsulent i HK Jobbørs, Derya Topcu.

SKAT skal bruge 40 sagsbehandlere til inddrivelseskontoret i Grenå. Stillingerne er slået op, fordi regeringen i efteråret besluttede at styrke SKAT.

- Vi har valgt at indgå et samarbejde med blandt andre HK Jobbørs, fordi vi er på udkig efter helt bestemte kompetencer. Og de findes blandt andet hos medlemmerne af HK. Derfor forventer vi, at HK kan hjælpe os med at finde de helt rigtige ansøgere til stillingerne, siger Annette Loboriussen, der er fuldmægtig i HR hos SKAT og har stået for kontakten til HK Jobbørs.

HK Jobbørs er et gratis tilbud til arbejdsgivere og medlemmer af HK, hvor jobkonsulenter hjælper parterne med at finde hinanden.

- Vi har god erfaring og succes med at matche medlemmer og arbejdsgiveren, så de personer, der søger en stilling, har de kompetencer, som arbejdsgiveren har brug for. På den måde er der større sandsynlighed for, at en ansøgning faktisk ender med en ansættelse, fortæller Derya Topcu, der håber, at hun også har succes med at få HK’ere ansat i de 40 nye stillinger i SKAT i Grenå.

- De skal selvfølgelig selv gøre arbejdet, men jeg tror på, at nogle af vores kandidater er de helt rigtige for SKAT. De har kompetencerne, de er motiverede og så er de brænder for at løse opgaverne, fortæller hun.

Flere af de medlemmer, der har fået en opfordring fra HK Jobbørs til at søge til SKAT i Grenå, har allerede sendt en ansøgning af sted. Andre har bedt HK Jobbørs om hjælp til at få tilpasset CV og ansøgning.

- Fordi vi har indgået en samarbejdsaftale med SKAT, har jeg selvfølgelig indsigt i, hvilke kompetencer og kvalifikationer, de er på udkig efter. Derfor kan jeg hjælpe HK’s medlemmer med at få netop de ting frem i deres CV og ansøgning, siger Derya Topcu.

SKAT i Grenå holder åbent hus den 10. februar fra 16-18.30, hvor interesserede kan få mere at vide om arbejdet og møde nogle af de måske kommende kollegaer.


Jobbørs

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk