Ring til fagforeningen

7011 4545

Lørdag 10.00-12.00 
Søndag 10.00-12.00 
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag lukket Lukket

Ring til a-kassen

7010 6789

Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 10.00-17.00 
Torsdag lukket Lukket

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os

Skriv til os

Chat med en rådgiver

Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 9.00-15.00
Tirsdag 9.00-15.00
Onsdag 9.00-15.00
Torsdag 9.00-15.00

Chat med os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

Telefonerne er åbne i weekenden

HK Fagforening er klar til at svare på spørgsmål om coronavirus i relation til dit arbejdsliv. Ring til os lørdag den 4. og søndag den 5. april mellem kl. 10.00 og 12.00.

Telefon: 7011 4545

HK.dk logo

HK MidtVest viser vej til job hos SKAT

11. februar 2016  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Da SKAT i Ringkøbing holdt åbent hus, var mange af deltagerne medlemmer af HK MidtVest. HK Jobbørs har nemlig indledt et samarbejde om rekruttering med SKAT.

SKAT’s forretningsområde Inddrivelse skal ansætte i alt 300 nye medarbejdere, og SKAT havde derfor onsdag 10. februar 2016 valgt at slå dørene op til åbent hus i Grenaa, Thisted og Ringkøbing, så interesserede ansøgere kunne få et indblik i arbejdspladsen.

I Ringkøbing bød Jørgen Rasmussen, fungerende direktør for inddrivelsesområdet, velkommen sammen med en række kolleger, som blandt andet fortalte om baggrunden for, at SKAT skal ansætte nye medarbejdere, dagligdagen og arbejdsopgaverne i Inddrivelse, kollegaskabet og mulighederne for karriere i SKAT.

Ca. 135 mennesker havde fundet vej til åbent hus arrangementet i Ringkøbing, hvor der skal ansættes 50 medarbejdere. De øvrige 250 nye kolleger, som SKAT søger, vil blive placeret i Grenaa, Thisted, Herning, Middelfart og Tønder.

En del af de fremmødte var medlemmer af HK MidtVest. HK Jobbørs har nemlig indledt et samarbejde med SKAT.


HK skal finde kandidater

I Ringkøbing bød Jørgen Rasmussen, fungerende direktør for inddrivelsesområdet, velkommen sammen med en række kolleger, som blandt andet fortalte om baggrunden for, at SKAT skal ansætte nye medarbejdere, dagligdagen og arbejdsopgaverne i Inddrivelse, kollegaskabet og mulighederne for karriere i SKAT.

I Ringkøbing bød Jørgen Rasmussen, fungerende direktør for inddrivelsesområdet, velkommen sammen med en række kolleger, som blandt andet fortalte om baggrunden for, at SKAT skal ansætte nye medarbejdere, dagligdagen og arbejdsopgaverne i Inddrivelse, kollegaskabet og mulighederne for karriere i SKAT.

HK Jobbørs er et gratis tilbud til arbejdsgivere og medlemmer af HK, hvor jobkonsulenter hjælper parterne med at finde hinanden.

Siden 1. januar 2015 har medlemmer af HK MidtVest, der søger efter et nyt job, og arbejdsgivere i det midt- og vestjyske kunnet få hjælp til at komme i kontakt med hinanden gennem HK Jobbørs.

Jobformidler Hanne Lund-Nielsen skaber kontakt til arbejdsgivere i området. Er der ledige stillinger, får hun oplysninger om, hvilke kompetencer en ny medarbejder skal have. Herefter søger hun i HK’s database og finder de jobsøgende, der opfylder de ønskede krav. Dermed kan HK MidtVest matche jobsøgende medlemmer med virksomheder.

- Vi er meget glade for, at SKAT har valgt at indgå et samarbejde med os om at finde nye medarbejdere. Det vil vi naturligvis gerne hjælpe med. Vi har gode erfaringer og succes med at matche medlemmer og arbejdsgivere, så de personer, der søger en stilling, har de kompetencer, som arbejdsgiveren har brug for. På den måde, er der større sandsynlighed for, at en ansøgning faktisk ender med en ansættelse, siger Karin Østerby, formand for HK MidtVest

Hos SKAT ser HR-konsulent Annette Liboriussen en stor fordel i samarbejdet med HK Jobbørs.

- Vi får en større eksponering af stillingerne, end vi er vant til gennem de gængse kanaler for søgning af medarbejdere, og vi kommer i kontakt ikke kun med ledige men også mennesker, som er i arbejde, men måske ønsker at skifte job. Og vi regner med at få en masse kvalificerede ansøgere til de ledige stillinger, fortæller hun.

Ansøgninger på vej

Heidi Fangel.

Heidi Fangel er ét medlemmerne af HK MidtVest, der vil søge ind hos SKAT. 

Flere af de midt- og vestjyske HK-medlemmer, der har fået en opfordring fra HK Jobbørs til at søge ind hos SKAT, har allerede sendt en ansøgning af sted. Andre har bedt HK Jobbørs om hjælp til at få tilpasset CV og ansøgning.

To af medlemmerne af HK MidtVest, som deltog i åbent hus arrangementet i Ringkøbing, er 24-årige Teresa Vesterskov og 26-årige Heidi Fangel.

Teresa er uddannet kontorassistent med speciale i administration. Heidi er finansøkonom. De er begge ledige i øjeblikket.

SKAT er drømmearbejdsstedet

Teresa Vesterskov.

Teresa Vesterskov søger også ind hos SKAT.

- Jeg vil gerne arbejde med økonomi. SKAT er drømmearbejdsstedet, og jeg er mødt frem for at vise mit ansigt og få afklaret spørgsmål omkring stillingen, så jeg kan målrette min ansøgning. Jeg hørte om arrangementet gennem HK Jobbørs og synes, det er rart at få et indtryk af SKAT som arbejdsplads, fortæller Teresa.

- Jeg synes, SKAT er en spændende virksomhed. Jeg kan godt lide at arbejde med tal og systemer, og det, jeg har set og hørt om arbejdspladsen i dag, kan jeg rigtig godt lide. Jeg har allerede sendt min ansøgning. Da jeg skulle skrive den, fik jeg gode fif af HK Jobbørs. I det hele taget er HK Jobbørs et godt initiativ, siger Heidi.

Fakta om HK Jobbørs

Siden 1. januar 2015 har medlemmer af HK MidtVest, der søger efter et nyt job, og arbejdsgivere i det midt- og vestjyske kunnet få hjælp til at komme i kontakt med hinanden gennem HK Jobbørs.

Som HK-medlem kan du lægge dit CV ind på HK’s jobportal, og så holder vi øje med jobmulighederne og foreslår dig som kandidat, når en arbejdsgiver henvender sig til os med et job, der passer til dine ønsker og kvalifikationer.

Som virksomhed kan du fortælle os, hvad din nye medarbejder skal kunne, og hvor mange kandidater, du gerne vil have til samtale om jobbet. Så hjælper vi helt gratis med at finde kvalificerede kandidater.

I HK MidtVest kan du kontakte jobformidler Hanne Lund-Nielsen på e-mail jobboers-midtvest@hk.dk eller telefon 3364 1230.

Læs mere om HK Jobbørs.

Arbejdsmarked HK-medlemmer Jobbørs Jobformidling

Du kan også få vejledning om efteruddannelse


Bestil tid her

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk