HK.dk logo

Kom til Karrierecafé

12. februar 2016  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Vil du være en attraktiv medarbejder i fremtiden? Så kom til Karrierecafé hos HK MidtVest og få konkrete bud på uddannelse og kurser, der er relevante for dig.

Arbejdsmarkedet er i rivende udvikling, og du spørger måske dig selv: Følger mine kompetencer med mit job? Er jeg en attraktiv medarbejder i fremtiden?

Onsdag 16. marts 2016 fra kl. 15.30 til 17.30 slår HK MidtVest dørene op til Karrierecafé i lokalerne på Fredericiagade 27 i Holstebro.

Her vil lokale uddannelsesinstitutioner og HK’s faglige medarbejdere stå klar til at vise dig mulighederne for efter- og videreuddannelse og give dig inspiration til og vejledning om, hvilken form for uddannelse der kan være relevant for dig.

Er du leder, ved du, at dygtige medarbejdere giver en stærk virksomhed. Så kom og få konkrete bud på kurser og uddannelse sammen med dine medarbejdere – med planer, der passer til din virksomhed.

HK MidtVest giver en pølse ved vognen.


Få vejledning

HK-medlem, der kigger på stand med uddannelsestilbud.

Det strømmede ind ved sidste års café, der blev holdt i Skive. I år er der Karrierecafé hos HK MidtVest i Holstebro, hvor lokale uddannelsesinstitutioner og HK's faglige medarbejdere står klar til at give dig inspiration til og vejledning om, hvilken form for uddannelse der kan være relevant for dig. 

HK MidtVest tilbyder løbende uddannelsesvejledning på kontorerne i Holstebro, Herning, Skive og Viborg, og det er ganske gratis at deltage, når du er medlem af HK.

Uddannelsesvejledningen foregår den sidste mandag hver måned mellem kl. 13 og 16, hvor du har mulighed for at møde op og få en personlig samtale med en uddannelsesvejleder. Vejledningen sker i samarbejde med de lokale uddannelsesinstitutioner, der stiller deres ekspertise - i form af uddannelsesvejledere - til rådighed.

Ved samtalerne, der tager ca. 25 minutter, kan du få overblik over, hvordan efteruddannelse kan udvikle dig og dit arbejdsliv. Så overvejer du, om dine kompetencer trænger til et løft? Er der kommet nye opgaver på skrivebordet? Vil du skifte branche? Eller er du blot almindeligt nysgerrig efter at lære mere? Så book en tid i kursuskalenderen.

Husk at logge på med nemID eller pinkode til mitHK.

Papir på kompetencer

Én af dem, der har gjort brug af uddannelsesvejledningen og også har sat et kryds i kalenderen, når der er Karrierecafé, er 46-årige René Justesen fra Ikast.

- Jeg har arbejdet på lager i 28 år men er ufaglært. Nu vil jeg gerne have papir på mine kompetencer, og derfor har jeg været til uddannelsesvejledning hos HK MidtVest for at få noget at vide om, hvor jeg kan tage kurser inden for lager og logistik, fortæller han og fortsætter:

- Vejledningen var en positiv oplevelse. Jeg fik svar på de spørgsmål, jeg kom med, og fik nogle gode input med hjem blandt andet links til nogle uddannelsesinstitutioner, som jeg vil tage kontakt til med henblik på at melde mig til. Desuden er jeg tillidsrepræsentant på min arbejdsplads og vil gerne kunne vejlede kolleger, der spørger til efteruddannelse inden for lager og logistik, og det kan jeg nu, forklarer han.

En anden er 48-årige Torben Hagde, også fra Ikast, der i 10 et halvt år har været kontorassistent hos en tøjproducent.

- Det er mange år siden, jeg har efteruddannet mig, og jeg ville derfor gerne vide noget om mulighederne. Det kan godt være svært selv at overskue udbuddet, så derfor var det dejligt at kunne få noget sparring. Og jeg har fået link til et kursus i årsafslutning og lønberegning, som starter i marts, som jeg gerne vil på. Jeg har også kig på et længeværende forløb på tre år, hvor man går mere i dybden med regnskab. Alt i alt har uddannelsesvejledningen været rigtig god, siger han.

Arbejdsmarked HK-medlemmer Efteruddannelse Karriere

Lær nyt!
ta' et kursus, når du har tid - også hjemme i sofaen


Se vores Online-kurser

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk