HK.dk logo

Netværk for selvstændige kom godt fra start

15. februar 2016  |  Midt  |  Freelancer.dk Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Det nye netværk for freelancere og andre selvstændige på Fyn og i Fredericia kom godt fra start. 20 selvstændige mødtes til første møde i netværket, for at tale om prissætning som selvstændig og retningen for netværket.

Det var et rigtig spændende og brugbart oplæg om prissætning. Og en super god idé med et netværk for freelancere. Det er der brug for.

Sådan lød en af kommentarerne fra deltagerne på netværksmødet. Det var en blandet gruppe med alt fra sangere, grafikere, og alternative behandlere til multimediedesignere. Og både studerende og erfarne freelancere. Dennis Ørsted Petersen, faglig konsulent hos HK Midt, siger om mødet:

   - Vi har afholdt vores kick-off møde i netværket i sidste uge, og er glade for at der var stor opbakning til initiativet. På første møde deltog ca. 20, og vi har aftalt at holde en opfølgning snarest muligt.


Netværkets muligheder

Freelancer.dk Midt første netværksmøde - Niels Krøjgaard underviser i prissætning

Freelancer.dk Midt første netværksmøde - Niels Krøjgaard underviser i prissætning

Ud over et oplæg fra Niels Krøjgaard om den svære kunst at prissætte sine ydelser, bød aftenen også på en snak om, hvad netværket gerne skal give deltagerne. Hvad var det, de savnede fra et netværk, og gerne ville bruge det til? Hvor tit skulle de mødes?

Indhold og frekvens blev ikke endeligt besluttet på mødet, da behovet ikke var ens. For dem, der stod på tærsklen til at starte op som selvstændig handlede det meget om konkret information og tips/tricks. Og at få kontakter i den selvstændige verden. Niels Krøjgaard lovede i den forbindelse, at deltagerne måtte skrive og ringe til ham så meget de ville. Som han sagde "vi skal dele med hinanden, så vi bliver stærkere samlet set". 

  - Det blev diskuteret hvor tit netværket skulle mødes, og hvad indholdet skulle være. Et af budene var, at en netværkscafé en gang om måneden ville være godt for de nystartede. Plus et større arrangement hvert kvartal, med et skiftende emne og en oplægsholder, siger Maria Kaspersen, organiser hos HK Midt.

Deltag i snakken/netværket

Du kan møde de 20 fremmødte freelancere på facebook - søg efter gruppen 'Freelancer.dk Midt'

Du kan møde nogle af de 20 fremmødte freelancere på facebook - søg efter gruppen 'Freelancer.dk Midt'

Snakken om netværket, og de muligheder det giver, fortsætter. Det forklarer Maria Kaspersen:

   - Vi har oprettet en Facebook-side, hvor deltagerne i netværket har mulighed for at arrangere nye tiltag og netværke med hinanden. Her kan du deltage i debatten og komme med forslag til netværket. Gruppen er åben for alle der er freelancere, eller som har interesse i at blive det. Der er rigtig meget god viden at hente.

Netværk Freelancer

har du tjekket
om vi har et spæn-dende arrangement på vej?


kommende arrangementer


se alle de fordele 
du kan få glæde
af som hk-medlem 


HK Medlemsfordele

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk