HK.dk logo

JobBørsen er kommet flyvende fra start i 2016

16. februar 2016  |  Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Hovedstadens JobBørs er kommet flot ind i det nye år. Siden nytår er der via JobBørsen kommet 26 medlemmer i job og pt. er der 45 job i proces.

Sidste år lykkedes det HK Hovedstaden at få godt 70 medlemmer i job via JobBørsen. "De nye tal tegner godt for resten af året. Jeg håber, de positive tendenser vil fortsætte, fordi det betyder så meget for den enkelte at have et job. Lige så vigtigt er det dog også for samfundet og opretholdelsen af velfærdsstaten," understreger formand for HK Hovedstaden, Christian Grønnemark.

Et godt supplement
For 1,5 år siden besluttede HK på landsplan at sætte ekstra fokus på jobformidling, og man besluttede at oprette en JobBørs i alle afdelinger over hele landet. Det betød, at i alt 403 HK-medlemmer kom i arbejde via HK’s JobBørs.

I HK Hovedstaden har der dog længe været arbejdet med dette område. "Som fagforening anser vi JobBørsen som et rigtig godt supplement til alle de andre tiltag, vi gør, for at få vores medlemmer enten videre i et nyt job eller i job. Der er nemlig mange veje til et nyt job," forklarer Christian Grønnemark.

For at have et veludbygget virksomhedsnetværk, hvorfra jobordrerne kan komme, har HK Hovedstaden alene i 2015 etableret kontakt til over 800 arbejdspladser. De kan herefter henvende sig til HK Hovedstaden for hjælp til at finde de rette kandidater, når de har ledige stillinger inden for HK’s faglige områder.

HK Hovedstaden arbejder også i 2016 på at udbygge sit virksomhedsnetværk. 

Sådan fungerer HK JobBørs

  • Som medlem udfylder man sit cv på HK’s hjemmeside, hvorefter det automatisk bliver lagt ind i cv-banken.
  • Husk at udfylde cv’et nøje med alle kompetencer. F.eks. kan en kontorassistent også have bogføringskunnen, og det bør man skrive på.  
  • Når der kommer en jobordre ind fra en virksomhed eller organisation via det ekspanderende virksomhedsnetværk, kan HK Hovedstadens jobkonsulenter i cv-banken lede efter de mest kvalificerede ledige eller ikke-ledige medlemmer til den pågældende stilling.
  • Jobkonsulenterne finder derefter frem til en håndfuld relevante kandidater, som personligt opfordres til at sende en ansøgning til den ledige stilling.
  • For mange virksomheder kan en henvendelse til JobBørsen lette processen med at hurtigt finde frem til en relevant kandidat i stedet for at bruge mange timer i en lang ansættelsesproces. 

Jobbørs

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk