HK.dk logo

Kompetenceprofiler skal munde ud i relevant uddannelse

16. februar 2016  |  HK Kommunal  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Et nyt projekt mellem HK Kommunal og KL skal afdække kontrolmedarbejderes kompetencer for at finde den rette kompetencegivende uddannelse for målgruppen.

Første spadestik er taget i et nyt projekt mellem HK Kommunal og KL. Et projekt, der skal afdække hvilke opgaver, kontrolmedarbejdere sidder med i dag og hvilke kompetencer, de har behov for fremover.

Projektets succeskriterie er, at der udvikles en helt ny kompetencegivende uddannelse eller afdækker, om der i forvejen findes relevante uddannelser. Konsulentvirksomheden Advice er blevet hyret til at udarbejde kompetenceprofiler på kontrolmedarbejderne, og undersøge hvilke udfordringer de har – nu og i fremtiden.

De ligger ikke ude i hækken

Fem kommuner – København, Aarhus, Vejle, Albertslund og Svendborg er med i projektet og skal over de næste måneder komme med input til projektet.

– Det er et super spændende projekt, da vi har aldrig før afdækket kontrolmedarbejdernes kompetencer på den her måde. Mange har, takket være diverse tv-programmer, en idé om at kontrolmedarbejdere er nogle, der bare ligger på lur ude i hækken. Det er meget langt fra virkeligheden. Kontrolmedarbejdere arbejder i en utrolig kompleksitet både med mange forskellige lovområder og interessenter internt og eksternt. Derfor glæder vi os til at komme i gang – og ikke mindst glæder vi os til, at vi kan give kontrolmedarbejderne nogle gode tilbud om relevant uddannelse, som de selv har bedt om, siger projektleder i HK Kommunal Gitte Strøbæk.


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk