HK.dk logo

Tag temperaturen på din pension

16. februar 2016  |  HK Kommunal  |  HK Stat  |  HK Trafik & Jernbane  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

I uge 7 og 8 lægges det årlige pensionsoverblik i din digitale postkasse på sampension.dk. Log ind med NemID og se dine personlige tal.

På pensionsoverblikket kan du se, hvor meget du får udbetalt i pension, når du stopper med at arbejde. Du kan også se, hvad du kan forvente at få udbetalt, hvis du bliver alvorligt syg.

Er der sket nyt i det forgange år – er du blevet gift, har stiftet familie eller blevet skilt, kan det være en god idé at justere på størrelsen af dine forsikringer. Det kan du nemt gøre med online rådgiv-ningsværktøjet – Pensionstjek. Når du har gennemført Pensionstjek, kan du helt enkelt se, om du er godt nok dækket ind.

- Pensionsoverblik giver et indblik i, hvordan det står til med din pensionsordning. Har du små børn, kan det være en god idé at sikre dem ved at forhøje dækningen ved dødsfald. Nærmer du dig derimod pensionsalderen og har lidt luft i økonomien, kan det være en fordel at indbetale ekstra til pension, så du får forrentningen for næsten hele året, siger kundedirektør, Ole B. Tønnesen.

Størstedelen er digitalt
Sampension er i stigende grad blevet digital, og stort set alt post lægges efterhånden i den digitale postkasse.

- Pensionsoverblikket hører til de mange meddelelser, vi sender elektronisk. Og eftersom langt størstedelen af vores kunder benytter sig af selvbetjeningsmulighederne på vores website, er det glædeligt, at mere end 230.000 kunder i år har nem adgang til det årlige pensionsoverblik på sampension.dk, fortæller kundedirektør Ole B. Tønnesen.

Læs mere om Pensionstjek 


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk