HK.dk logo

Mød multikunstneren Thorup på årsmødet

16. februar 2016  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Tv-vært Emil Thorup har nået mere end de fleste 32-årige, og på HK Ungdom Sydjyllands årsmøde giver han tips til, hvordan du også kan opnå det, du gerne vil.

 

Emil Thorup


Emil Thorup er én af landets mest efterspurgte tv-værter. Han har også sin egen møbelkollektion, en voldsomt populær blog og designer huse. Som helt ung var han med i Popstars, senere blev han assistent for Lars von Trier og Casper Christensen, og han har rejst verden tynd.

Hvordan kan man have et så langt og imponerende CV, når man blot er 32 år og i øvrigt ikke har skyggen af en uddannelse? Det handler først og fremmest om motivation og vilje, mener multikunstneren. Og så om ikke at låse sig for fast i noget.

Mange hatte på

I stedet for at investere 100 procent af sin tid i ét fuldtidsjob, fordeler Emil Thorup sit engagement med 5 procent hver i 20 projekter.

- Tidligere generationer var opdraget i firkantede rammer. Men i dag vil unge leve, som de har lyst til, og gøre, hvad de vil. Det er okay at have en masse hatte på, siger han i et interview med Berlingske Tidende.

Kan du bruge en spandfuld inspiration til karriere og iværksætteri fra én, der ved, hvad han snakker om, så er der gratis foredrag med Emil Thorup mandag den 7. marts, når HK Ungdom Sydjylland holder årsmøde.

Arrangementet er gratis for medlemmer af HK Ungdom Sydjylland og foregår på Jupitervej 1 i Kolding. Du er velkommen til at tage en ven med, som gerne vil lære HK Sydjylland at kende.

Tilmeld dig årsmøde, spisning og Thorup-foredrag her

Arrangementer Karriere Unge

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk