HK.dk logo

Medarbejderne er stadig tavse på hospitalet i Middelfart

18. februar 2016  |  HK Kommunal  |  DL  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Regionsrådsformand Stephanie Lose har besøgt Middelfart Hospital til larmende tavshed fra medarbejderne.

De seneste uger har medarbejderne på Middelfart Hospital kæmpet for deres arbejdspladser, mens ledelsen har bedt dem fjerne foldere og kampganemateriale fra forhallen.

Nu har Regionsrådsformand, Stephanie Lose, besøgt hospitalet for at se det med egne øjne. Men til larmende tavshed fra medarbejderne.

Fysioterapeut Elisabeth Christiansen fortæller til Dknyt.dk at folk ikke kan forstå ledelsens reaktion, om at give medarbejderne mundkurv på.

- Det giver en utryghed og man bruger mange kræfter på det. Direktionen har handlet dumt, og sygehuset er ikke en kampzone, som direktionen siger. Vi har ikke agiteret for noget, og vi er ikke gået i dialog med patienter eller folk, der kommer her, siger Elisabeth Christiansen.

Støtte til de ansatte

Sagen har fået mange til at tilkendegive deres støtte til de ansatte på sygehuset. Både i form af underskrifter og på Facebook. En af støtterne er Pia Tørving, formand HK Kommunal Midt, medlem af Region Syddanmark (S). Hun skælder direktionen på Middelfart Sygehus ud i et debatindlæg i mitfyn.dk:

- Det bekymrer mig unægtelig når demokratiske stemmer som her bliver gjort stumme med en mail og en mundkurv, der er under al kritik. Det er samtidig utryk for en umyndiggørelse, der ikke er en moderne arbejdsplads værdig. Retorikken er gammeldags. Det samme er den censur, ledelsen har udøvet, skriver Pia Tørving.

- Jeg håber at ledelsen tager kritikken af fremgangsmåden til sig, og lærer at se det positivt, når medarbejderne kærer sig om deres fælles arbejdsplads og områdets sygehus, lyder det fra HK Kommunals formand i HK Midt.


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk