HK.dk logo

- Stor betydning, at HK er til stede i Thisted

25. februar 2016  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

- Det er vigtigt, at hjørnerne af regionen blander sig, lød det på lokalrådsgeneralforsamling i Thisted


At HK er til stede lokalt i Thisted har meget stor betydning.

Det slog formanden for HK Nordjyllands lokalråd i Thisted, Peter Skriver Nielsen, fast, da han aflagde beretning på fagforeningens lokalgeneralforsamling 24. februar.

I 2007 blev det daværende HK Thisted fusioneret ind i HK Nordjylland, der dækker det meste af den nordjyske region. HK har i dag et lokalkontor i byen med åbent to dage om ugen.

- Fagligt fællesskab i vores lokalområde er vigtigt, fordi det er det, der giver liv, kraft og større organisering. Det er pokkers vigtigt, at vi ude i hjørnerne af vores region blander os i debatten og det faglige arbejde. Derfor er lokalrådet nødvendigt, sagde Peter Skriver Nielsen, der dog ønskede sig endnu mere åbent på lokalkontoret.

- Vi har fine rammer og kan tilbyde vores medlemmer i lokalområdet god faglig service, uanset hvad problemet er. Selvom det altid er muligt for medlemmerne at få en aftale med medarbejdere uden for åbningstiden, kunne jeg godt tænke mig, at kontoret havde mere åbent officielt, end det er tilfældet i dag, sagde han til de omkring 30 medlemmer, der havde fundet vej til generalforsamlingen.

 

- Sammenholdet giver styrke
Formanden for HK-lokalrådet i Thisted havde knubbede ord til de såkaldt gule organisationer:

- Forskellene på HK og disse selvproklamerede fagforeninger er, at de betragter medlemmerne som kunder og sig selv som forsikringer. Det er imidlertid sammenholdet i den rigtige fagforening, der giver styrke. Uden den ville vi allerede være bag ud på point i starten af en forhandling.

HK-lokalrådets opgave er at repræsenterer fagforeningen i lokalområdet og lave arrangementer og aktiviteter for medlemmerne.

- Vi har haft stigende deltagelse i vores lokale arrangementer og kommer i kontakt med rigtig mange glade HK-medlemmer, konstaterede Peter Skriver Nielsen, der som lokalrådsformand repræsenterer lokalområdet i HK Nordjyllands bestyrelse.

- Det viser, at lokalrådet har sin berettigelse, tilføjede han. 

 

Ny i lokalrådet
Til lokalrådet nyvalgte generalforsamlingen salgsassistent Lisette Enevoldsen, mens der var genvalg til Henning Bøjer, Jorna Bennedsen, Dorthe Pedersen, Irene Christensen, Ina Svenningsen, Elisabeth Pedersen og Bodil Sørensen. Formanden Peter Skriver Nielsen blev i 2015 valgt for to år.

Jorna Bennedsen blev genvalgt som lokalområdets repræsentant i bestyrelsen for HK Privat Nordjylland hvortil Hanne Søvndal blev nyvalgt som suppleant. Til repræsentant i bestyrelsen hos HK Stat Nordjylland blev Dina Svenningsen nyvalgt, mens Irene Christensen blev valgt som suppleant.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk