HK.dk logo

Daniella er med til at gøre en forskel

01. marts 2016  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

- Det er super vigtigt, at unge får viden om, hvad HK kan gøre for dem, og jeg synes, det er sjovt at komme rundt på blandt andet skoler og lære fra mig.

Sådan siger 21-årige Daniella Østergaard, der er én af de unge, som er med i det netværk af frivillige, som er med til at tegne HK Ungdom MidtVest udadtil.

Daniella er uddannet administrationsøkonom i sommeren 2015 og arbejder i dag som overassistent i afdelingen for trafikkontrol hos Midt- og Vestjyllands Politi i Holstebro.


Byder ind med egne erfaringer

Daniella Østergaard.

Daniella Østergaard er én af de unge, som er med i det netværk af frivillige, som er med til at tegne HK Ungdom MidtVest udadtil.

Da Daniella var færdig med sin uddannelse og begyndte at søge job, kontaktede hun Dennis Frandsen, ungdomskonsulent hos HK MidtVest, for at få gode råd til jobsamtalen. Snakken førte til, at hun blev spurgt, om hun kunne tænke sig at være en del af HK MidtVests unge netværk.

- Jeg syntes, det kunne være spændende at kunne hjælpe andre unge og gøre en forskel, og jeg så en mulighed for at kunne byde ind med egne erfaringer, fortæller hun.

HK giver sparring

Daniella fortæller, at de unge i netværket ved jævnlige møder taler om, hvordan de kan få flere unge til at melde sig ind i HK, og hvad der kan laves af arrangementer for unge HK-medlemmer.

Daniella har også været med Dennis Frandsen til arrangementer på handelsskoler i det midt- og vestjyske. Hun har blandt andet medvirket i en temadag om arbejdsmiljø på Uddannelsescenter Holstebro. Hun har også besøgt Skive Handelsskole, hvor hun talte med en vejleder om, hvad HK kan byde ind med i forhold til de unge.

- Det er vigtigt, at de unge ved, hvad en fagforening er, og hvad HK kan hjælpe dem med. Det kan være i forbindelse med deres fritidsjob eller jobsøgning. Da jeg selv skulle søge praktikplads på studiet, fik jeg sparring hos HK omkring min ansøgning, beretter hun.

Fremtidens Talenter HK-medlemmer

Du kan også få vejledning om efteruddannelse


Bestil tid her

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk