HK.dk logo

Sonja har vundet iPad

15. marts 2016  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Sonja Rigtrup Thomsen fra Ulstrup ved Viborg og medlem af HK MidtVest blev den heldige vinder af HK’s hovedpræmie, en iPad, da hun deltog i lønstatistikkampagnen.

- Jeg havde slet ikke hæftet mig ved, at man kunne vinde noget, da jeg gik ind på hk.dk og deltog i kampagnen, fortalte en glædeligt overrasket Sonja, da Inger Stranddorf, formand for HK Privat MidtVest, tirsdag 2. marts 2016 besøgte hende med gevinsten, en iPad Air 64 GB, under armen.
- Jeg indberetter som regel altid mine lønoplysninger - ikke så meget for at se, hvor jeg lønmæssigt ligger - men mere fordi lønstatistikken kan komme andre til gode, forklarede Sonja, der glædede sig til at tage iPad’en i brug.

Inger Stranddorf overrækker iPad til Sonja Rigtrup Thomsen.

Inger Stranddorf (til venstre) overrakte iPad'en til Sonja Rigtrup Thomsen.

Medlem af HK siden elevtiden

Sonja Rigtrup Thomsen er 62 år og arbejder med regnskab og bogholderi hos murer-, entreprenør- og kloakmesterfirmaet Juel Ditlefsen & Nielsen A/S i Bjerringbro. 1. november 2015 havde hun været der i 20 år, og hun har ingen planer om at stoppe, før hun bliver 65 år.
Hun blev uddannet hos Bjerringbro Landboforenings regnskabskontor i Bjerringbro og har været medlem af HK siden elevtiden. 
Sonjas mand, Freddy Ole Thomsen, 68 år, har også været medlem af HK en stor del af sit liv. Han arbejdede gennem mange år som bogholder og senere økonomichef hos Randersbøren A/S og derefter som forretningsfører i almene boligforeninger i Randers. 
I dag er Freddy gået på pension men lever en aktiv pensionisttilværelse som foredragsholder og forfatter. Han har skrevet bogen ”Freddys flashbacks”, som er fortællinger fra barndomsgaderne i Randers i 1950’erne og fra årene, der fulgte.

Vigtigt at indberette løn

- Vi fører statistik for at kunne stå stærkere ved lønforhandlinger og overenskomstforhandlinger, og jo flere, der indberetter, jo mere valide er vores data, siger Inger Stranddorf, formand for HK Privat MidtVest.
Mange medlemmer henvender sig til HK, når de har fået tilbudt et job, og er interesserede i at vide, hvad de skal have i løn. 
Mange ønsker også at vide, hvor de er placeret lønmæssigt i forbindelse med, at de skal til MUS-samtale eller den årlige lønsamtale. Særligt på de arbejdspladser, hvor der ingen tillidsrepræsentant er at gå til.
HK kan fortælle, hvad gennemsnitslønnen og lønintervallet er - det vil sige mindste og højeste løn - både inden for det enkelte fagområde og i mange tilfælde også på den enkelte arbejdsplads.
HK Lønstatistik opnåede i 2015 en svarprocent på 47 procent. I alt 33.217 medlemmer af HK Privat og Handel valgte at deltage i lønstatistikken. I HK MidtVest gik Privat fra en besvarelsesprocent på 29 i 2014 til 41 i 2015. I HK Handel MidtVest steg besvarelsesprocenten fra 17 til 39.

Løn HK-medlemmer

Sammen er du stærkere. 
det gælder også gode tilbud. 


Tjek dem her

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk