HK.dk logo

Dynamisk duo vinder organiserpris

16. marts 2016  |  HK Service Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Uffe og Lea fra Global Assistance vandt årets organiserpris for deres eksemplariske og vedholdende arbejde med at skabe sammenhold og godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Da Lea Bobjerg Nielsen startede i Falck, var der ikke en eneste, der var medlem af HK. Nu er de 22.

Lea så muligheder for forbedringer i arbejdsmiljøet og tog spørgsmålet om tillidsrepræsentant op på et personalemøde. Uffe Jensen påtog sig at undersøge regler og muligheder og fik i samarbejde med organiserne fra HK, inviteret alle kollegaerne til informationsmøde. Selvom der kun kom 2 medlemmer til informationsmødet, var der 4 medlemmer til den stiftende generalforsamling, og Uffe og Lea blev valgt som tillidsrepræsentant og suppleant i maj 2015.

Organisering er helt naturligt

Det falder Uffe og Lea helt naturligt at tale med kollegaerne om det fællesskab, der kan vokse, når man er i samme fagforening. Den dynamiske duo har været på afdelingens organiseringskursus ”Arbejdspladsen i Centrum”, men deres vigtigste redskab har været en-til-en samtaler med kollegaerne.

- Falck Global Assistance er en virkelig god arbejdsplads, men også en meget ung organisation med stor udskiftning. Vi vil gerne kunne blive ved med at arbejde her, selvom vi, for eksempel, stifter familie, og derfor er det også vigtigt at gøre noget ved det, der ikke fungerer så godt, forklarer Uffe og Lea supplerer:

- Kollegaerne virker glade for at have et sted at gå hen med stort og småt, og de har fået et talerør. Ledelsen er også tilfredse, fordi der bliver større medarbejder tilfredshed og mindre udskiftning i personalet. Ved udgangen af 2015 var der 22 medlemmer i Falck Global assistance, og det forventes, at der vælges Arbejdsmiljørepræsentant i foråret 2016.

 


Medlemsdemokrati Organisering

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk