HK.dk logo

Cheferne vender tilbage til Jobbørs

23. marts 2016  |  Østjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Når en arbejdsgiver har benyttet sig at HK Jobbørs én gang, vender flere af dem tilbage igen.

Cheferne vender tilbage til HK Jobbørs

Det er ikke kun HK’s medlemmer, der bliver glade, når det lykkes at matche en arbejdssøgende og en arbejdsgiver. Glæden kommer også helt ind på chefgangen.

- Det er ikke helt ualmindeligt, at arbejdsgiverne vender tilbage til os i Jobbørsen, hvis de har brug for en medarbejder igen, fortæller jobkonsulent hos HK Østjylland's Jobbørs, Derya Topcu.

En af de arbejdsgivere, der er vendt tilbage til Jobbørsen, er ejeren af Tandklinikken i City Vest i Aarhus, Inas Hamoui.

- HK Jobbørs gjorde det nemt for mig, da jeg skulle finde en medarbejder. Jeg fortalte, hvilken type medarbejder jeg ledte efter og dagen efter fik jeg en hel masse kvalificerede ansøgninger, fortæller hun.

Inas Hamoui var en smule skeptisk, da HK Jobbørs henvendte sig første gang. Men i dag tøver hun ikke med at anbefale HK Jobbørs til andre.

- Det koster mange penge og tager lang tid, når man skal have jobannoncer i aviserne og på jobportaler. Og så får man en hel masse ansøgninger, der ikke er relevante. Ledige, der skal søge jobbet, selv om de måske reelt ikke er interesseret, og personer, der slet ikke har de kvalifikationer, man er ude efter. Det er spild af alles tid. Men med HK Jobbørs, får man kun kvalificerede og interesserede ansøgere, siger hun.

For nylig ansatte hun Emilie Aspman Jensen netop via HK Jobbørs. Og de to havde aldrig fundet hinanden, hvis ikke Jobbørsen havde matchet dem.

- Jeg var ledig og havde meldt mig i HK Jobbørs databasen. Og så en dag kom der en mail med besked om, at der var den her stilling. Så søgte jeg og fik jobbet, smiler Emilie.

HK Jobbørs er et gratis tilbud til både arbejdsgivere og ledige og beskæftigede medlemmer, hvor Jobbørsens konsulenter matcher de to parter.

- Det er frivilligt, om de ledige vil stå i databasen, men er man på jagt efter et nyt job, så er det et godt sted at være registreret. Flere og flere arbejdsgivere vælger nemlig at søge nye medarbejdere gennem databasen, netop fordi de kun vil have ansøgninger fra kvalificerede og motiverede personer. Vi taler med både vores medlemmer og arbejdsgiverne, og derfor kan vi meget hurtigt matche dem, når der bliver en stilling ledig, fortæller Derya Topcu.

Og det er netop derfor, at Inas Hamoui vil bruge Jobbørsen igen, hvis hun skal have ansat en medarbejder mere.

- Det er den nemmeste og bedste måde, at finde en ny medarbejder på, siger hun.


HK Jobbørs er en succes for både medlemmer og chefer

Jobbørs

Arrangementer
i HK Østjylland


Se hvad der sker

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk