HK.dk logo

Mille blev hjulpet på vej af HK's Jobbørs

27. marts 2016  |  HK Kommunal Hovedstaden  |  Berit Andersen Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK's Jobbørs blev en stor hjælp for den ledige Mille Ambrose Dibba i hendes jagt på det helt rigtige job. I dag er hun fastansat i Københavns Kommune.

Som nyuddannet i efteråret 2014 stod Mille Ambrose Dibba og var lidt usikker på, hvad det egentlig var hun kunne, og hvad hun ville. Til en start valgte hun derfor at tage med på et jobsøgningskursus i HK Hovedstaden. Og det var her hun første gang hørte om HKs Jobbørs og Virksomheds- og Kompetencecentret, VKC, i Hovedstaden, som HK har etableret for at hjælpe både virksomheder og ledige HK'ere med at komme nemmere og hurtigere i kontakt med hinanden.

Mille Ambrose- Det lød som en rigtig god idé. Og jeg tænkte straks, at jeg ville benytte mig af tilbuddet om at tale med dem. Så jeg tog kontakt til en af medarbejderne og fik rigtig god hjælp lige fra starten, siger Mille.

Det første job hun blev hjulpet ind i, var et freelancevikariat. Det var i sagens natur en stakket frist, hvorfor hun sideløbende gik i gang med at søge faste job. Sammen med en af medarbejderne fra VKC satte hun sig derfor ned og så på de stillinger, der var slået op.

- Det var en kæmpehjælp til min egen afklaring af, hvad det egentlig var, jeg ville, hvad mine kompetencer var, og hvordan jeg kunne bruge min uddannelse i forhold til konkrete ledige job. Det sporede mig ind på, hvilke job jeg helt præcist ville og kunne søge. Og det var bare superfint, siger Mille, der også er rigtig glad for, at ingen undervejs forsøgte at putte noget ned over hovedet på hende, men i stedet havde fokus på at åbne hendes egne øjne for hendes muligheder.

Efterfølgende hjalp konsulenterne i VKC hende også med at få skabt det helt rigtige CV og løbende skrive nogle gode ansøgninger. Og helt fast i mælet konstaterer hun i dag, at hun ikke havde fået det, job hun har i dag, uden al den hjælp hun fik fra Jobbørsen. Hendes arbejdsplads hedder i dag Københavns Kommunes Erhvervshus, hvor hendes job består i at screene ansøgninger og CV'er. Det startede med et vikariat for et år siden og er nu endt med en fastansættelse.

Fakta om HK JOBBØRS

HK JobBørs er et tilbud for både virksomheder og jobsøgende, hvor vi hjælper med det rette match.

HK-medlem: Læg dit CV ind på HK's jobportal, og så holder vi øje med jobmulighederne og foreslår dig som kandidat, når en arbejdsgiver henvender sig til os med et job, der passer til dine ønsker og kvalifikationer.

Virksomhed: Fortæl os, hvad din nye medarbejder skal kunne, og hvor mange kandidater, du gerne vil have til samtale om jobbet. Så hjælper vi helt gratis med at finde kvalificerede kandidater.


Jobbørs

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk