HK.dk logo

Se den nye fane på fælleden

12. april 2016  |  IMI  |  Rani Bech Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Arbejdernes kampdag er altid en stor festdag, men i år er den ekstra særlig for HK it, medie & industri Hovedstaden. Vi har nemlig langt om længe fået en knitrende ny og rød fane.


Faneindmarch

Kom til 1. maj i HK Hovedstaden. Der vil være taler, Anker-prisen og god mulighed for at se HK it, medie & industri Hovedstadens nye fane. FOTO: Mark Knudsen

HK it, medie & industri Hovedstaden har først nu fået råd til en fane med afdelingens navn. Afdelingen, der blev til ved en fusion af to HK-afdelinger i 2008, har indtil nu måttet benytte sig af fanen fra den ene af de to tidligere afdelinger, afdeling 1 Industri.

– Den gamle fane repræsenterede på den måde kun halvdelen af afdelingen, og vi har længe ønsket os en ny. For et par år siden stiftede vi en fanefond, og i år viste det sig så, at der nu var penge til at få produceret en ny fane, siger Ulla Jeppesen, formand HK it, medie & industri Hovedstaden.

Sammenhold giver styrke 
”Sammenhold giver styrke” står der skrevet med gul skrift og så afdelingens logo i nederste højre hjørne af fanen.

- Det er vigtigt, at fanen også er tidsvarende om mange år. En fane skal både rumme historien og bære fremtiden i sig. Den gule skriftfarve på fanen er klassisk og har været brugt på stort set alle fagbevægelsens faner igennem tiden. På gamle faner er der som regel brugt skrifttyper med fod på. Dér har vi så i stedet valgt en moderne skrifttype, som hænger sammen med vores nuværende logo, og den skrifttype HK bruger i dag, fortæller formanden.

Det er de samme tanker, der ligger bag kampråbet ”Sammenhold giver styrke”.

– Det er afdelingens fane. Derfor må kampråbet gerne være vores og ét, vi kan støtte op omkring, men som samtidig også signalerer, at vi er en del af HK. Og det skal stadig kunne bruges selvstændigt. Fanen skal kunne holde lidt længere end tidens skiftende kommunikationstendenser, siger Ulla Jeppesen.

HK-teltet i Fælledparken åbner klokken 13.00. Der vil også være politiske taler, vinderen af 1. maj plakatkonkurrencen vil få overrakt sin præmie, og Stig Møller vil gøre sit til, at det bliver en dejlig dag.

HK-medlemmer Medlemsdemokrati Organisering

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk