HK.dk logo

Gik du glip af en succes?

25. april 2016  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Årsmødet i HK Handel Midt var en stor succes, fortæller sektorformand Pia Thurøe. Usædvanligt flot fremmøde, god stemning, mange grin og gode pointer var noget af det, du gik glip af, hvis du ikke var med.

   - Årsmødet var en helt ny måde at gøre tingene på, og det var åbenbart en god måde at gøre det på. For der var tre gange så mange deltagere, som der plejer at være, når vi holder generalforsamlinger, lyder det fra sektorformanden, da hun skal evaluere på en aften, hvor tingene var grebet lidt anderledes an:
   - Vi kan se på deltagernes evalueringer, at de rigtigt godt kunne lide kombinationen af underholdning, humor og så alligevel nogle seriøse pointer. Der var samtidig en fin opbakning, da vi skulle vælge delegerede til vores kongres i HK Handel senere på året.
Christina Leth  Christina Leth, IKEA:

…har helt ondt i kinderne af at grine

- Jeg synes, det har været en rigtigt god aften, og jeg havde ærlig talt ikke forventet, at det ville blive så sjovt og helt nede på jorden. Jeg har helt ondt i kinderne af at grine med den sjove tilgang til tingene.
- Det har været en god oplevelse, og jeg kan fornemme, at mange tager herud sammen. Jeg skulle da selv have haft nogle kolleger med, tænkte jeg. Det vil jeg gøre til næste år. For jeg kommer fremover til årsmøderne. 

Rablende og relevant

Kosmonauterne på arbejde

Kosmonatuerne undeholder. Her er det en sketch hvor chefen ikke helt kan finde ud af at rose for en opstilling af varer i den fiktive butik "Tanken". Debatten efter gik på, hvor svært det kan være at få den rette anerkendelse af chefen.

Efter byg selv-burgere og pommes frites bød Pia velkommen til årsmødet – og til Kosmonauterne. En veloplagt teatersport-trup, der skulle hjælpe os med at sætte nogle relevante emner på spidsen. De tre skuespillere skulle med få stikord gennemspille situationer fra medlemmernes hverdag. Det blev rablende og relevant, morsomt og meningsfyldt, da temaer som anerkendelse, tonen på arbejdspladsen og løgn blev spillet igennem. Det hele dygtigt improviseret med fagter, kropssprog og sjove dialoger.
De tre skuespiller fik rollerne som ansatte på ”Tanken” – en fiktiv butik, hvor vi fik nye vinkler på virkeligheden. Der udspillede sig således interessante scener på det store lager. I butikken mellem medarbejder og morgensur butikschef. Eller i slagterafdelingen, hvor der var tryner og kalveknæ til halv pris!

Rikke Jørgensen  Rikke Jørgensen, Bilka:

…noget at blive klogere af

- Jeg er med, fordi jeg betaler til HK og som medlem får noget ud af mine kontingentkroner. Årsmødet har været god underholdning, et par gode grin og noget at blive klogere af. Det har samtidig givet mig mulighed for at netværke med folk og kolleger, jeg har mødt igennem tiden.
- Netværk er også en af grundene til, at jeg stillede op som delegeret til kongressen senere på året. For her er det spændende at være med og også møde gode kolleger fra Bilka i hele landet. 

Formandsberetning og medlemsdemokrati

Pia Thurøe
Pia Thurøe
Sektorformand
HK Handel Midt 
Aftenens mere formelle del stod sektorformanden for, da hun afleverede en kort og kontant årsberetning for tilhørerne – og fik valgt 21 delegerede til kongressen. Pia satte fokus på medlemsdemokratiet og talte om mulighederne for at få indflydelse. Som medlem, som tillidsrepræsentant, som delegeret på kongressen for HK Handel, som bestyrelsesmedlem og netop som deltager i årsmøder og generalforsamlinger.
Pia Thurøe kunne samtidig glæde sig over, at netop medlemsdemokratiet virkede efter hensigten, da der skulle vælges delegerede til kongressen. Der var en flot opbakning og tilpas mange hænder i luften, så der drager et stærkt og bredt HK Handel Midt-hold til kongressen.

Morsomt punktum

Nikolai Stokholm

Nikolaj Stokholm rundede aftenen af med glimrende standup.

Stand-up komiker Nikolaj Stokholm et morsomt punktum for årsmødet med et indblik i sine erfaringer med livet. For eksempel som skilsmissevoksen, der flyttede sent hjemmefra og skulle vænne sig til voksne ting som øl, ost og kaffe. ”For hvem kunne lide det, første gang de smagte det”, spurgte han, inden den selvironiske rundtur i Stokholms univers fortsatte - med emner som kæreste, ægteskab, liv og død på programmet. Det hele blev sjovt serveret for et publikum, der allerede var godt varmet op hele vejen igennem et hyggeligt årsmøde.

Havde du ikke mulighed for at deltage i årsmødet, så har du chancen igen i 2017 – mere præcist onsdag den 22. marts 2017. Sæt kryds i kalenderen og glæd til en hyggelig aften i selskab med gode kolleger. 

Arbejdsmiljø Medbestemmelse

har du tjekket
om vi har et spæn-dende arrangement på vej?


kommende arrangementer

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre

Læs mere

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre


Læs mere

1. maj
arrangementer
nær dig

1. maj på Fyn og Fredericia

1. maj
arrangementer
nær dig


1. maj på Fyn og Fredericia

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk