HK.dk logo

Lone fik nyt job i hus

25. april 2016  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Den ene Lone manglede en erfaren grafiker. Den anden Lone havde masser af erfaring. Og HK JobBørs skabte kontakten mellem dem. 

Med jobbet hos Deslers Grafisk Hus er Lone Illum ét af over 50 medlemmer af HK Midt, som Jobbørsen har hjulpet i arbejde.
   - Vi stod tilfældigvis og manglede en grafiker, da henvendelsen fra HK JobBørs kom. Vi tænkte, at det kunne vi da lige så godt prøve. Vi fik en snak med Pierre om, hvilke krav og ønsker, vi havde til den medarbejder, vi manglede, fortæller Lone Lambert Andersen, der ejer og driver Deslers Grafisk Hus i Assens sammen med Søren Nielsen.
   - Pierre sammenholdt vores forventninger med mulige kandidater og en række emner. Noget af det, vi kiggede efter, var erfaring fra et trykkeri. Det havde Lone ikke, men til gengæld havde hun så meget andet at byde på end vores ønsker, og kemien var god. 

”…super at komme videre”

Lone Illum, der har været ansat hos Deslers Grafisk Hus siden september 2015, slog straks til, da Pierre Claville fra HK JobBørs kontaktede hende:
   - Jeg kendte en smule til Deslers, og havde hørt at det var et godt sted at arbejde, så jeg skyndte mig at sende mit CV til Lone, kom til en samtale hvor der var god kemi og var heldig at få jobbet, det var super at komme godt og hurtigt videre, fortæller Lone Illum om mødet med både HK JobBørs og sin nye arbejdsgiver:

Jeg føler virkelig, at HK gjorde en forskel for mig og
hjalp mig på vej!

   - HK JobBørs er et rigtigt godt initiativ, fordi det er en nem måde at formidle en direkte kontakt mellem jobsøger og arbejdsgiver. Jeg kan godt forstå, at virksomhederne går den vej og tager imod tilbuddet, fordi de får nogle relevante folk til samtale uden at skulle læse flere hundrede ansøgninger igennem. Og for den jobsøgende er det også en ”genvej”. Deslers Grafisk Hus er en arbejdsplads med et godt miljø, udfordringer og god stemning. Jeg trives i huset, lærer nyt og er glad for min hverdag.

Gik engageret ind i sagen

Den gode oplevelse med HK JobBørs, og med ansættelsen af Lone, får Lone Lambert til at drage en positiv konklusion:
   - Alene Lones navn var jo en fordel. For nu er vi tre ud af fire i vores grafiske afdeling, der hedder Lone…, smiler Lone Lambert og tilføjer:
   - Jeg synes, at vi fik en meget professionel service fra Jobbørsen. Pierre gik engageret ind i sagen, men var ikke ”for meget”. Han ville ikke bare sælge os en medarbejder for enhver pris, men var i stedet meget åben for, hvad vi sagde. Derfor vil vi da ikke holde os tilbage fra at bruge den service igen, fordi vi får præsenteret nogle mere målrettede ansøgere.

Sådan får du dit CV ind i HK JobBørs

Jobbørs Jobformidling

Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre

Læs mere

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre


Læs mere

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk