HK.dk logo

Opdatering: Sådan er brancheklubberne organiseret

25. april 2016  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Brancheklubberne spiller også fremover en vigtig rolle i HK Privat Midt, når vi skal arbejde med den ”Faglige handlingsplan”, der er vedtaget. Der kommer dog også nye netværk til, der bringer det faglige arbejde så tæt på dig som muligt.

   - Den nye fagstrategi blev vedtaget på kongressen, og brancheklubberne er en vigtig brik, når vi skal omsætte strategien i praksis og i det lokale arbejde. Vi synes, at strategien giver en god, rød tråd igennem arbejdet for vores medlemmer fra de landsdækkende branchesektioner til vores lokale klubber, siger Lone Thomhav, der er sektorformand for HK Privat Midt. Hun erkender dog samtidig, at måden at organisere medlemmers faglige engagement på ændrer sig i disse år. 

Klub-/bestyrelsesarbejde i en travl hverdag

   - De fleste af vores medlemmer har en travl hverdag, der kan gøre det svært for dem at tage fri til bestyrelsesarbejde på landsplan. Derfor er der også tre af vores branchesektioner, hvor HK Privat Midt i dag ikke er repræsenteret, konstaterer Lone Thomhav og fortsætter:
   -  Det bliver samtidig sværere at drive flere af de lokale klubber, hvorfor vi desværre i år har måtte lukke klubberne for Privat Service, Samdata og nu senest klubben for Akademimerkonomerne ned. Det er ærgerligt, at vi mangler opbakning til klubberne, da vi netop her kan gøre vores indsats, samarbejde og indflydelse lokal og bringe den helt tæt på vores medlemmer.

Netværk og nye former

Netværk

Netværk er vejen frem, som erstatning for de nedlagte lokalafdelinger af  Privat Service, Samdata og klubben for Akademimerkonomer. Skriv til os, hvis du vil med i et netværk, eller har en ide til et nyt nerværk.

Hvor klubarbejdet er blevet sværere, så glæder Lone Thomhav sig til gengæld over, at der arbejdes med alternative netværk og mødeformer:
   - Netop i lyset af, hvor svært det indimellem kan være at låne medlemmernes tid til klub- og bestyrelsesarbejde, så opstår der nogle spændende nye netværksformer. Vi har for eksempel med succes oprettet netværk for Tandklinikassistenterne i Fredericia, for Freelancere og for Autobranchen  samt for tillidsrepræsentanterne på boligområdet. På nogle af de områder, hvor klubberne er nedlagt, arbejder vi på at lave lignende netværk, fortæller Lone Thomhav og runder af med en invitation:
   - Hvis du sidder derude med et fag, et område eller bare et aktuelt emne, hvor du kunne tænke dig at være med til at etablere et netværk, så tag endelig fat i os. Vi er gerne behjælpelige med opstart og annoncering af nye netværk.

Medbestemmelse


se alle de fordele 
du kan få glæde
af som hk-medlem 


HK Medlemsfordele

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre

Læs mere

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre


Læs mere

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk