HK.dk logo

Det her, vil du ikke gå glip af

10. maj 2016  |  Østjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Hvad kan gøre din arbejdsdag bedre? HK Privat Østjylland er på vej ud til dig, for at høre, hvad du har af ønsker, når overenskomsten skal forhandles til foråret.

Det her vil du ikke gå glip af - OK17 besøg

Ja, der er lang tid til, at overenskomsten skal forhandles. Men skal vi nå rundt til medlemmerne og samle alle meninger og holdninger, så er det nu vi skal i gang. Derfor er HK Privat Østjylland på vej ud til de østjyske arbejdspladser, for at spørge medlemmerne: Hvad er de vigtigste udfordringer på din arbejdsplads?

- Det er første gang, at vi spørger medlemmerne direkte om deres ønsker til en ny overenskomst. Tidligere har det været tillidsrepræsentanterne, der gav os viden om, hvilke krav, der skulle rejses til forhandlingerne. Men denne gang har vi valgt også at spørge det enkelte medlem, fortæller formand for HK Privat Østjylland, Sørens Sørensen.

I Østjylland kommer HK Privat Østjylland ud til mindst 100 arbejdspladser i uge 20-24. Med i tasken har de både bolsjer og et postkort, som det enkelte medlem kan udfylde med ønsker til overenskomsten.

- For at overenskomsten kan afspejle den virkelighed og de behov, der er på arbejdspladserne, er vi nødt til at vide, hvilke udfordringer, der er derude. Det er ikke sikkert, at de alle kan løses i en overenskomst, men nogle kan, siger Søren Sørensen.

Alle medlemmer kan ønske at få et OK17-besøg i de fem uger, rundturen varer. Der er dog primært planlagt besøg på de arbejdspladser, hvor der er flest medlemmer af HK Privat Østjylland ansat.

- Det handler naturligvis om, at vi gerne vil møde så mange medlemmer som muligt. Men det ændrer ikke ved, at vi også har brug for at høre, hvilke udfordringer vores medlemmer har, på de arbejdspladser, hvor der kun er en enkelt eller få HK’ere. De er også meget velkomne til at kontakte os, og bede os kigge forbi til en snak eller de kan udfylde postkortet elektronisk. Alle ønsker til overenskomsten tæller lige meget, så det er bare med at komme i gang med at melde dem ind, siger Søren Sørensen.

Det elektroniske postkort finder du her.

Og du kan følge HK Privat Østjyllands rundtur til arbejdspladserne på Instagram, hvor vi hedder hkprivatoest og bruger #OK17 sammen med #hkprivatoest

Læs mere om vores Instagram-profil her


OK2017

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk