HK.dk logo

Ny formand for HK Stat Nordjylland

11. maj 2016  |  Nordjylland  |  HK Stat  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Jonna Vestergaard fra Aalborg Universitet blev valgt, da HK Stat Nordjylland holdt ekstraordinær generalforsamling 11. maj


Jonna Vestergaard blev valgt som ny formand i kampafstemning blandt yderligere tre kandidater.


Der måtte to afstemningsrunder til, før HK Stat Nordjylland på en ekstraordinære generalforsamling 11. maj kunne erklære en ny formand for valgt.

Ingen af de fire kandidater til formandsposten opnåede absolut flertal i første runde. Herefter løb Jonna Vestergaard i anden runde med stemmerne fra hele 117 af de i alt 206 medlemmer, der deltog i generalforsamlingen.

Posten som formand for HK Nordjyllands statssektor blev ledig, da den tidligere formand – Mette  Lyndgaard Pedersen – 7. april blev valgt som fællesformand for hele HK Nordjylland.

Jonna Vestergaard er 59 år og har 22 års erfaring som HK-tillidsrepræsentant hos Aalborg Universitetsbibliotek, hvor hun har været ansat siden 1979. Desuden har hun tidligere været med i bestyrelsesarbejde i HK Stat, hvor hun i femten år var formand for en landsdækkende sammenslutning på sit fagområde.

- Jeg har virkelig lyst til at påtage mig opgaven som formand – og vil gøre brug af mine erfaringer, sagde hun i tale på generalforsamlingen.

- Men jeg vil også lytte og lære. Det er vigtigt for mig at komme ud på arbejdspladserne og forstå, hvordan HK Stat Nordjylland kan gøre en forskel for jer. Det kan fx være igennem uddannelse. Vi bliver aldrig færdige med at uddanne og udvikle os fagligt og personligt; det er det, der sætter os i stand til at udfordre vores grænser og vokse.

Ud over Jonna Vestergaard opstillede tillidsrepræsentant hos Tinglysningretten Nanna Sahl, der også er afdelingssektorens næstformand, tillidsrepræsentant hos UCN Helle Rahbek Thomsen og tillidsrepræsentant hos Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse Stine Hartmann Schøn til formandsposten. Jonna Vestergaard og Stine Hartmann Schøn fortsatte til anden afstemningsrunde.

Efter formandsvalget fortsætter Nanna Sahl som næstformand.
Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk