HK.dk logo

Første dag på det nye kontor

17. maj 2016  |  HK Trafik & Jernbane  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Det er en veloplagt formand, Dennis Alex Jørgensen, der nu har indtaget sit kontor i HK Forbunds-huset i Weidekampsgade i København. Han og næstformand Lone Riis er ikke i tvivl om hvordan den kommende tid skal prioriteres – og der er nok af udfordringer for en aktiv fagforening.

- Vi skal have ungdommen med i fagforeningslivet nu. Ungdommen vil gerne fagforeningen og fællesskabet og derfor skal vi opsøge og tilpasse os deres behov. De vil blive morgendagens sparringspartnere for ledelserne i virksomhederne, siger Dennis.

- Vi har en stor skare af rigtig dygtige tillidsrepræsentanter som besidder en kæmpeerfaring og den skal vi sikre føres videre til de næste generationer af fagligt aktive.

- Og så skal vi rykke ind på den transportpolitiske scene i debatten om den kollektive trafik, og være en aktiv del af løsningen. Vi har store erfaringer med mange års forandringer i vores jernbanevirksomheder og den skal udnyttes til at sikre, at nye ledelser og politikere ikke får lov til at gentage de samme fejl igen og igen.

- Ansatte i jernbanesektoren og passagererne i den kollektive trafik har i fællesskab en stor interesse i, at det landsdækkende tog – og bussystem fungerer optimalt, fortsætter formanden.

- Digitaliseringen er på vej med stor fart ind i alle arbejdsprocesser og funktioner. Vi skal derfor sikre, at vores medlemmers kompetencer følger med, og at de fortsat videreuddannes til de nye jobfunktioner.

- Selv kommer jeg med friske øjne fra virksomheden DSB med mange års erfaring i forandringsledelse som jeg nu får mulighed for at stille til rådighed overfor de mange store udfordringer, slutter formand Dennis Alex Jørgensen.


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk