HK.dk logo

HK Privat Sydjylland rykker ud med postkort og store ører

23. maj 2016  |  Sydjylland  |  HK Privat  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Privat Sydjylland besøger en række sydjyske arbejdspladser for at blive klogere på medlemmernes ønsker til overenskomst-forhandlingerne i foråret 2017.


Henny Fiskbæk med OK17-postkort

Henny Fiskbæk, formand for HK Privat Sydjylland, med det postkort, som hun og andre HK-repræsentanter deler ud på arbejdspladser i de kommende uger. På postkortene kan medlemmerne skrive deres ønsker til de kommende overenskomstforhandlinger.


Hvad kan gøre dit arbejdsliv bedre? Og hvad vil du bestemt IKKE undvære på din arbejdsplads og i din nuværende overenskomst?

Medlemmernes input og holdninger er meget vigtige, når HK Privat til næste år igen skal forhandle overenskomst.
Derfor kommer HK Privat Sydjylland på besøg på en lang række arbejdspladser i ugerne 23 og 24. 

Og repræsentanterne for HK Privat Sydjylland tager de store ører på, for der skal først og fremmest lyttes til de enkelte medlemmers meninger om, hvilke udfordringer og ønsker de har.

Derfor er postkortene vigtige

- Det er første gang, vi spørger medlemmerne direkte om, hvad der er vigtigt for dem på deres arbejdsplads. Tidligere gav tillidsrepræsentanterne os viden om, hvilke krav, der skulle rejses til forhandlingerne. Men denne gang har vi valgt en anden fremgangsmåde, der kan gøre overenskomsten mere nærværende for det enkelte medlem, fortæller formand for HK Privat Sydjylland, Henny Fiskbæk.

HK Privat Sydjylland besøger godt 80 arbejdspladser i uge 23-24.
Med sig har de blandt andet et postkort, som det enkelte medlem kan udfylde med ønsker til OK17.

- Postkortene skal give os viden og input, så overenskomsten kan afspejle den virkelighed og de behov, der er på arbejdspladserne. Men der er også en anden grund til, at det er enormt vigtigt for os, at rigtig mange medlemmer udfylder postkortene. Og det handler om vores gennemslagskraft over for arbejdsgiverne, siger Henny Fiskbæk.

- Med rigtig mange postkort med medlemmernes ønsker står vi stærkt. Jeg gad nok møde den arbejdsgiverorganisation, der ikke vil overveje en ekstra gang, inden de står stejlt på, at et højt prioriteret ønske fra f.eks. 70 eller 80 procent af vore medlemmer ikke skal imødekommes. Allerede ved overenskomstforhandlingerne i 2014 gav det genlyd, at over 50 procent af vore medlemmer afgav deres stemmer ved urafstemningen. Det var et historisk højt resultat, der blev bemærket, ikke kun i fagbevægelsen, men i allerhøjeste grad også blandt arbejdsgiverne. Det betød, at hvis HK ikke havde anbefalet et ja, kunne vi rent faktisk have været tungen på vægtskålen og forkastet overenskomstforslaget, uddyber hun.

Udfyld postkortet elektronisk

HK Privat Sydjylland har især planlagt besøg på mange af de arbejdspladser, hvor medlemmerne skal stemme om de overenskomster, der skal fornyes i 2017.

- Vi vil selvfølgelig gerne møde så mange medlemmer som muligt. Men vi har også brug for at høre fra medlemmer på de arbejdspladser, som vi ikke aflægger besøg. De er også meget velkomne til at kontakte os og bede os kigge forbi til en snak, eller de kan udfylde postkortet elektronisk. Alle ønsker til overenskomsten er lige meget værd, siger Henny Fiskbæk.

Her kan du finde og udfylde det elektroniske postkort.

Medbestemmelse OK2017


Vil du vide mere om HK Privat Sydjylland?


Klik og læs

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk