HK.dk logo

Heidi og Camilla har fundet ønskejobbet hos SKAT

26. maj 2016  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

SKAT skal have besat 300 stillinger. Camilla og Heidi, medlemmer af HK MidtVest, var til åbent hus i Ringkøbing og har fået job. Den ene med hjælp fra HK Jobbørs.

Det var en mørk vinteraften i februar 2016, at Heidi Fangel og Camilla Dalgaard-Jensen mødte frem, da SKAT slog dørene op til åbent hus i Ringkøbing. I alt 135 mennesker lagde vejen forbi for at høre om jobmulighederne. 
Heidi og Camilla besluttede begge at sende en ansøgning, og ansøgningerne viste sig at give pote. I dag er de blandt de nye medarbejdere, der er rykket ind hos SKAT i Ringkøbing, hvor de arbejder i afdelingen Erhvervsrestancer under SKAT’s forretningsområde Inddrivelse.

Samarbejder med HK Jobbørs

Heidi Fangel og Camilla Dahlgaard Jensen (til højre).

Heidi Fangel og Camilla Dalgaard-Jensen (til højre) er faldet godt til hos SKAT i Ringkøbing.

SKAT’s forretningsområde Inddrivelse skal ansætte i alt 300 nye medarbejdere, heraf 50 i Ringkøbing. De øvrige 250 vil blive placeret i Grenaa, Thisted, Herning, Middelfart og Tønder.
HK Jobbørs har indledt et samarbejde om rekruttering med SKAT, og det var gennem HK Jobbørs, at Heidi Fangel, medlem af HK MidtVest, hørte om stillingerne.
- Jeg var ledig og syntes, at stillingsopslaget lød rigtigt spændende, og jeg kunne godt tænke mig at arbejde inden for det økonomiske område, så jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg skulle søge, fortæller Heidi, der er 26 år og finansøkonom med efterfølgende kontoruddannelse med speciale i økonomi.
Camilla Dalgaard-Jensen, 23 år og finansøkonom, var i gang med at færdiggøre en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration hos SKAT i Herning og så stillingerne på SKAT’s hjemmeside.
- Jeg har været glad for at arbejde hos SKAT. Der er flekstid, opgaverne er spændende, og du får ansvar, også selv om du er elev. Derfor ville jeg fortsat gerne være en del af SKAT efter endt elevuddannelse og så inddrivelsesopgaven som en spændende ny udfordring, forklarer hun.

Er blevet taget godt imod

Selv om Camilla først er færdig med sin uddannelse hos SKAT ved udgangen af august 2016, er hun allerede rykket fra Herning til Ringkøbing for at indgå i oplæringen af de mange nye medarbejdere, som der foreløbig er startet 16 af.
Heidi begyndte hos SKAT 2. maj 2016.
- Der har været mange informationer, men vi er blevet taget godt imod. Der har været små kurser, og vi har en bordmakker i form af en erfaren medarbejder, som har skullet hjælpe os i gang, så vi kan lære systemerne at kende. Vi kan også gå til de andre i teamet, så det er rart, og kollegerne er gode, fortæller Heidi og Camilla.
Camilla bor i Videbæk, og ved skiftet af arbejdssted fra Herning til Ringkøbing har hun fået kortere til arbejde. Heidi har bopæl i Viborg, men selv om der er 94 kilometer fra hjemmet til arbejdspladsen, og hun må tage offentlig transport, fordi hun ikke har bil, afskrækker det hende ikke.

- Jeg havde gået ledig næsten et år, da jeg søgte ind hos SKAT, og jeg var parat til at gøre rigtig meget for at komme i arbejde, og jeg er glad for, at jeg ikke betragtede afstanden som en hindring, for jeg er meget glad for mit nye job. Alle er søde her. Man hjælper hinanden og kan virkelig mærke, at vi er sammen om opgaverne. I første omgang vil jeg købe en bil og på sigt måske flytte tættere på, beretter Heidi.

Fakta om HK Jobbørs

Siden 1. januar 2015 har medlemmer af HK MidtVest, der søger efter et nyt job, og arbejdsgivere i det midt- og vestjyske kunnet få hjælp til at komme i kontakt med hinanden gennem HK Jobbørs.

Som HK-medlem kan du lægge dit CV ind på HK’s jobportal, og så holder vi øje med jobmulighederne og foreslår dig som kandidat, når en arbejdsgiver henvender sig til os med et job, der passer til dine ønsker og kvalifikationer.

Som virksomhed kan du fortælle os, hvad din nye medarbejder skal kunne, og hvor mange kandidater, du gerne vil have til samtale om jobbet. Så hjælper vi helt gratis med at finde kvalificerede kandidater.

I HK MidtVest kan du kontakte jobformidler Hanne Lund-Nielsen på e-mail jobboers-midtvest@hk.dk eller telefon 3364 1230.

Læs mere om HK Jobbørs.

Ansættelse Jobbørs

Du kan også få vejledning om efteruddannelse


Bestil tid her

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk