HK.dk logo

Faglig sekretær Hanne Landt er død

27. maj 2016  |  IMI  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Med Hanne Landts død har HK it, medie & industri Hovedstaden mistet en både kær, værdsat og respekteret kollega.

Lige fra sin tid i Grafisk Forbund brændte Hanne Landt for arbejdsmiljøet. Hendes viden på området var enorm, og med lige dele faglig indsigt, engagement og vedholdenhed kæmpede hun altid med ildhu medlemmerne sag, indtil hun blev ramt af ondartet sygdom og for knap et års tid siden måtte opgive at passe sit arbejde.

Hanne hadede forskelsbehandling, og hun stod altid på medlemmernes side. Hun var god til at finde ind til sagens kerne, hun var ihærdig og omhyggelig, og intet blev overladt til tilfældighederne. Forskelsbehandlingsloven blev ofte - og med held - brugt i sagsbehandlingen.

Hanne var også blandt andet initiativtager til et velfungerende netværk for arbejdsmiljørepræsentanter i de to HK/Privat-afdelinger i HK Hovedstaden. Hun var et engageret og aktivt medlem af Grafisk BAR, og hun delte ofte og gerne ud af sin viden og erfaringer.

På trods af sin egen sygdom bevarede Hanne et positivt livssyn, og hun var til det sidste optaget af både kollegernes og medlemmernes ve og vel. Hun var uselvisk og omsorgsfuld. Hanne var også et meget socialt menneske. Hun var familiemenneske, men hun elskede også at feste, og ofte var hun den, som lukkede og slukkede festen.

Inden Hanne måtte gå på sygeorlov var hun optaget af, hvordan man kunne understøtte arbejdsmiljøarbejdet på små arbejdspladser uden arbejdsmiljørepræsentanter. Den opgave nåede hun ikke at løse, men jeg håber, at HK it, medie & industri Hovedstaden vil kunne søsætte nogle initiativer i tråd med Hannes ønsker og ideer.

Hanne Landt vil blive stærkt savnet af såvel medlemmer som kolleger.

Æret være hendes minde.

Ulla Jeppesen

Formand

HK it, medie & industri Hovedstaden


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk