HK.dk logo

Statens Administration søger medarbejdere til Hjørring

01. juni 2016  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

40 stillinger som løn- og regnskabsmedarbejder skal besættes. Hør mere om jobbet på et informationsmøde hos HK JobBørs Nordjylland.Statens Administration er godt i gang med at etablere sig i Hjørring efter regeringens beslutning om at flytte arbejdspladserne ud fra København.

I øjeblikket er der ansat 130 medarbejdere og en ny runde med ansættelse af yderligere 40 løn- og regnskabsmedarbejdere er netop sat i gang.

På et informationsmøde – som Statens Administration holder i samarbejde med HK JobBørs Nordjylland – fortæller repræsentanter for ledelse og medarbejdere hos Statens Administration om jobbet, arbejdspladsen og om at starte som ny medarbejder.

- Vi ved, at rigtig mange HK’ere er interesserede i de ledige stillinger, og med mødet vil vi gerne give mulighed for at hente informationer, der kan bruges til at skrive en målrettet ansøgning til Statens Administration, siger Lars Nonboe fra HK JobBørs Nordjylland.

Mødet finder sted torsdag 16. juni kl. 19-21 hos HK Nordjylland, Gartnervej 30, Aalborg SV og alle er velkomne. Det er også muligt at tage en ven, der ikke er HK’er, med.


Tilmeld dig informationsmøde 

Se ledige stillinger hos Statens Administration Succesfuld etablering i Hjøring

Stor Interesse for job hos Statens Administration i Hjørring kombineret med et stort grundlag for at rekruttere kompetente medarbejdere i Nordjylland er årsag til styrelsens succesfulde etablering i det nordjyske.

Det fortæller direktør for Statens Administration Trolle Klitgård Andersen.

- Opbygningen i Hjørring går rigtig godt. Efter den oprindelige plan skulle omkring 85 medarbejdere været ansat i Hjørring den 1. juni, men den store interesse har betydet, at vi nu er 130, siger han.

De første fire medarbejdere startede i Hjørring 1. februar som første del af en stabsfunktion. Herefter fulgte den første store ansættelsesrunde, hvor 58 løn- og regnskabsmedarbejdere startede 1. marts.

Ud over de store ansættelsesrunder er der løbende blevet ansat yderligere løn- og regnskabsmedarbejdere. Desuden er tre kontorchefer og fire teamledere ansat til løn- og regnskabsledelsen, samt et antal AC-medarbejdere til styrelsens stabs- og specialfunktioner.

Nye medarbejdere kommer igennem et intensivt undervisningsforløb, som betyder, at flere centrale opgaver inden for løn og regnskab nu er overdraget til Hjørring.


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk