HK.dk logo

Hvad gør man, når ens virksomhed flytter?

07. juni 2016  |  HK Handel Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Nomeco beskæftiger sig med medicinalengros og har tre lagre i Storkøbenhavn. De skal slås sammen til et stort lager i Køge i 2018. Meget af arbejdet bliver automatiseret, så måske er det ikke alle, der har et arbejde efter sammenlægningen. Derfor inviterede tillidsrepræsentant Naya Ulrich sine kollegaer til en snak om efteruddannelse over en pølse og en congobajer den 26. maj. I samarbejde med HK afdelingen havde Naya inviteret en uddannelsesvejleder fra både HK og fra erhvervsskolen Next. Mange på arbejdspladsen er ufaglærte, men med et ønske om at få papir på deres evner, så interessen var stor for at tale med en vejleder.

Mange på arbejdspladsen benyttede derfor lejligheden til at få en snak om, hvordan de kommer i gang med at efteruddanne sig, så de står stærkere ved sammenlægningen.

Herunder Talat der er arbejdsmiljørepræsentant. Han har et ønske om at blive faglært proces operatør, og han fik en god snak om, hvordan han kunne komme i gang med det.

Synes du også efteruddannelse og kompetenceafklaring er svært at komme i gang med, så kontakt din lokale HK afdeling, hvis du vil have hjælp til at komme i gang.


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk