HK.dk logo

Din fremtid til debat på Folkemødet

08. juni 2016  |  HK Kommunal  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Kommunals formandskab Bodil Otto og Mads Samsing sætter uddannelse for offentligt ansatte, grænseoverskridende ledelse og datasikkerhed på dagsordenen på Folkemødet. Så deltager du i det store arrangement på Bornholm, har du chancen for at give dit besyv med i debatterne.

Er du til Folkemøde på Bornholm, har du mulighed for at være med til at diskutere din egen fremtid som offentligt ansat. I HK’s telt inviterer Fremfærd Borger nemlig til debat om strategisk kompetenceudvikling. Alle vil gerne have kompetente medarbejdere i det offentlige, der kan klare fremtidens udfordringer. Samtidig er velfærden under pres, og kerneopgaven under forandring. Hvad skal der til for at strategien lykkes, hvor er barriererne, og hvilken strategisk kompetenceudvikling er der behov for? De spørgsmål vil HK Kommunals næstformand Mads Samsing diskutere sammen med en kommunaldirektør og en uddannelsesleder. Arrangementet foregår i HK’s telt torsdag 16. juni kl. 15.30-16.15.

Når offentlige ledere er jaget vildt

Mange ledere i det offentlige oplever, at de skal svare på henvendelser fra politikere og topchefer, selvom de er syge eller holder ferie og weekend. Hvordan kan man løse problemet med dette ”grænseoverskridende arbejde?” Det vil HK Kommunals formand Bodil Otto give sit bud på i en debat, som FTF er vært for. Så er du på Folkemødet, så vær med i debatten i Folkets Hus på Kirkepladsen fredag 17. juni kl. 13-14.

”Kan vi styre os selv” er et andet debatmøde, som er relevant for dig som offentligt ansat. Her vil en række chefer fra kommuner og regioner diskutere, hvordan ledere og medarbejdere kan få større frihed til at tænke og handle selv i hverdagen. Debatten er arrangeret af Magasinet Offentlig Ledelse og foregår i HK’s telt fredag 17. juni kl. 16-17.50.

Sikker IT i det offentlige

”Det bliver med sikkerhed bedre” er titlen på et møde, hvor datasikkerhed i det offentlige er til debat. Her diskuterer Mads Samsing sammen med en række kommunale chefer, direktører fra IT-branchen og IT-ordfører fra Venstre og Socialdemokratiet, hvordan datasikkerhed og tillid til den kan genskabes. Det foregår i IT-branchens IT-paratskib i Allinge Havn fredag 17 juni kl 16-16.50.

Grill-komsammen for medlemmer i HK-teltet

HK gentager også succesen fra de foregående år og inviterer HK-medlemmer med familie til en hyggelig grill-komsammen under Folkemødet.

Det foregår i HK’s telt lørdag 18. juni kl. 16-18. Læs mere om det og alle de andre HK-arrangementer.


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk