HK.dk logo

Rita Bundgaard og Peter Raben får 4 år mere

08. juni 2016  |  HK Stat  |  Jakob Groth Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Rita Bundgaard og Peter Raben står også i spidsen for HK Stat de kommende 4 år. De blev begge genvalgt med stående applaus og uden modkandidater på kongressen i Kolding onsdag.

Det var uden den store dramatik, at Rita Bundgaard og Peter Raben sikrede sig 4 år mere på posterne som henholdsvis formand og næstformand for HK Stat. For der var ingen modkandidater, og de to blev derfor kåret til formand og næstformand.

Efter lange klapsalver fra kongressens deltagere, som hun selv måtte dæmpe for at komme til orde, fik Rita Bundgaard udtrykt sin glæde over at kunne fortsætte med at lede arbejdet for de statslige HK’eres vilkår.

- Tusind tusind tak. Det kan godt være Nina sagde, at man har sommerfugle i maven, når man står på scenen for første gang. Men jeg vil bare hilse og sige, at de bliver altså ikke mindre. Genvalgt er et dejligt ord, for det betyder, at jeg er blevet valgt på baggrund af det arbejde, vi har lavet sammen de sidste 4 år, lød det fra Rita Bundgaard, der ser frem til at tage arbejdshandskerne på igen i morgen.

- Tak for tilliden! Peter og jeg vil sammen med forbundssektorbestyrelsen gøre alt for, at vi lever op til de fælles beslutninger, vi har truffet her.

Rita Bundgaard, 55, der bor i Sorø, var næstformand i HK Stat fra 2007, til hun tog skridtet op som formand i 2012. Hun er medlem af CFU’s fem-mands forhandlingsudvalg, næstformand for OAO Stat, medlem af LO’s hovedbestyrelse og formand for kundegruppen statsansatte i Sampension.

Derudover omfatter hendes faglige karriere poster som afdelingssektorformand i HK Viborg 2000-2007, medlem af bestyrelsen på Viborg Handelsskole 1999, bestyrelsesformand samme sted 2006-2007, tillidsrepræsentant 2003-2007 på Foulum under Danmarks Jordbrugsforskning, Aarhus Universitet, hvor hun senest var ansat som institutsekretær. Medlem af HK Stats sektorbestyrelse fra 2003, hvor hun blev konstitueret næstformand i 2007 og valgt til posten året efter.

Også Peter Raben, 58, var glad og bevæget over at få lov at fortsætte som næstformand i HK Stat.

- Jeg vil også sige tusind tak for genvalget og den store tillid, I dermed har vist mig. Jeg har haft 4 spændende år med mange begivenheder og masser at tage fat på. Jeg er sikker på, at der kommer til at være endnu mere at arbejde videre med, så jeg glæder mig til at fortsætte det arbejde, vi sammen har sat i gang, sagde næstformanden.

Peter Raben er medlem af OAO’s forretningsudvalg og formand for BAR FOKA. Inden hvervet som næstformand i HK Stat var han ulønnet næstformand i HK Stats største lokalafdeling, HK Stat Hovedstaden. Peter Raben begyndte sin faglige karriere i HK Ungdom. Han har tidligere været tillidsrepræsentant og SU-medlem i Statens Information, IT- og Telestyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen og arbejdede hos www.borger.dk, inden han blev valgt til næstformand i HK Stat.Stat Kongres 2016

Læs alle nyheder om HK Stat Kongres 2016


 Se alle nyheder

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk