HK.dk logo

OK17: HK/Privat besøger virksomheder landet rundt

09. juni 2016  |  HK Privat  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK/Privat er i netop disse uger på tur ud til flere hundrede virksomheder for at få medlemmernes bud på, hvordan overenskomsten kan forbedres. Får du ikke besøg, kan du stadig give dine ønsker elektroniskHjemmeside

Hos Leo Pharma er de optaget af tid. Tid til at nå deres arbejde inden for 37 timer. Tid til at få arbejds- og fritidsliv til at hænge sammen. Det gælder både i den ene med børnefamilien og den anden ende med seniorerne. Og tid til at efteruddanne sig.

Det var de store emner, da Simon Tøgern, formand for HK/Privat, sammen med HK it, medie & industri Hovedstaden, besøgte den store medicinalvirksomhed i Ballerup. Knap 20 laboranter var mødt op i som-mervarmen for at give deres bud på, hvad HK/Privat skal tage med videre, når overenskomsterne skal fornyes i foråret 2017.

Og rundt om bordet var det altså emner som seniorordninger, barnets 2. sygedag, muligheden for at kø-be frihed via fritvalgsordningen og bedre muligheder for at finde tid til efteruddannelse, som optog dis-kussionen.

HK/Privat besøger 1.000 virksomheder

Besøget hos Leo Pharma er en del af HK/Privats plan om at besøge flere hundrede arbejdspladser landet rundt i netop disse uger.

Her vil medarbejdere høre, hvad der optager medlemmerne på de enkelte virksomheder. Hvad kan for-bedres - og hvad skal beskyttes. Alle medlemmer mulighed for at udfylde et postkort med præcis deres ønsker. Alle bud vil blive samlet sammen over sommerferien og indgå i HK/Privats videre arbejde med at udforme krav.

Selve overenskomstforhandlingerne begynder lige efter nytår 2017, når CO-industri (et forhandlingskar-tel, som HK/Privat er en del af) og Dansk Industri sætter sig sammen.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk